V (The Visitors)

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Ја гледав и четвртата епизода.
Отров во вакцина за грип и после немало заговори е како немало читаат тоа сценаристите од што се плашат луѓево и тоа е. Инаку малиот за расплод е одбран го осеќам тоа, и се надевам дека попот ќе преживее....
Ќе преживее попот, не ја има за џабе една од главните улоги. Прашањето е од каде дозна тој напаѓачот дека тој е поп :raz: А малиов... ќе биде во групен секс со Ана и Лиса :pos: Стварно не знам што им е целта со него, и зашто баш тој е избран. Најако е тоа што девојкава од овој црнецов остана бремена... Што ли ќе се роди :pos:

Како бе серијава вреди да се гледа? Или ич да не почнувам?

Ај некој нека ми прати торент од 3та до последната што е искочена ми се заеба компјутерот ми се избриша се:kesa: Иначе добри ми беа првите 2 епизоди онака просечни ама очекувам 3тата да биде најјака според вашите коментари

3тата е и последна испадната мислам ...

Серијава продолжува во Март :tapp:

Толку... Имаат време барем уште 3 епизоди да издадат до крајот на годинава, али изгледа не им се средени уште па ќе треба да чекаме дури до Март... :S Сега и Три Хил немат уште датум за следните епизоди па и за нив ќе треба изгледа да се чека до тогаш ... Алоооо што ќе гледааам!!!?

Толку... Имаат време барем уште 3 епизоди да издадат до крајот на годинава, али изгледа не им се средени уште па ќе треба да чекаме дури до Март... :S Сега и Три Хил немат уште датум за следните епизоди па и за нив ќе треба изгледа да се чека до тогаш ... Алоооо што ќе гледааам!!!?

House, Lie to Me, Harper's island, V, It's always sunny in Philadelphia, The Sopranos, South park.. еtc..
Да ти помогнев со мојата листа atm. :)

Идиоти бе иначе. Ццц, Март. :S

Ги изгледав сите четири епизоди до сега. Серијата не ме импресионираше многу до сега, поготово втората епизода која беше за никаде, четвртата така-така, а прват и третата беа на ниво. Сепак ќе продолжам да ја гледам до крај, ќе видиме што ќе се случува понатаму дури во Март. :S

Четвртава епизода баш за свинскиот грип еј :)

интересна :tv:

Ги гледав првите три и задоволен сум од серијава. Многу повеќе ми се допаѓа од Flashforward. Не дека е нешто посебно. Треба да се проголта и уводот, пошто јбг, кога би се случило она, приказната дефинитивно не би продолжила така. Но сепак, S.F. е, ќе им дадеме попуст.

Не ги читав вашите коментари пошто не сум ја гледал четвртата и избегнувам спојлери. Штом ќе ја ѕирнам ќе видам и ќе зачистам малце ако треба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom