V (The Visitors)

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера продолжи серијата, ја изгледав епизодата live пошто играше одма после ЛОСТ. Продолжува на стандардно ниво, нема некои големи промени. Се мислам, можеби е подобро оваа серија да ја гледам еднаш на 2 месеци по 6-7 епизоди одеднаш...

Ја гледав сабајле првата епизода и можам да кажам дека е добра. А за следните имам чувство дека ќе бидат гром...

Ја изгледав последната епизода... па не беше лоша, дефинитивно подобро се држат од FlashForward... :toe:

Супер е серијава, ми се допаѓа. Ве читам па си викам може е бидејќи ги изгледав сите 5 епизоди во рок од два дена.

Се вжештува ситуација и противниците како во игра од шах паметно си го бираат секој потег, се прави стратегија во ситуација или ќе пропадне светот или вонземјаните ќе го кркаат.....

Кај сте бе? Никој не пиша ништо за новата епизода :).

Само што ја изгледав.
Се реши мистеријата кој е Џон Меј. Рај, отецот, цајканката и тој типот што го најдоа во претходната епизода (не ми текнува на името) го најдоа тоа топчето кое го остави Џон Меј пред смртта (лажираната смрт...) со кое може да комуницират со V бродот. Џорџ Сутон умре. И да... дадоа флеш бек пред 10 години што се случувало кога Рај го бркаше Џон Меј и го “уби“. Друго, хм... И синот на Џон Меј ќе се придружи во братството против посетителите, иначе и типов имаше V женска, она наеба :)... Жена му на Рај ги најде сликите од „бебето“ кое и е во стомакот и то...
и... све изнакажав хехе...

Добра е серијава бе. 6 пати е боља оф ФлешФорвард.
Ме нервира синот на агентката, за ништо не го бива.

Добра е серијава бе. 6 пати е боља оф ФлешФорвард.
Ме нервира синот на агентката, за ништо не го бива.

Ептен, појма немам како ја добил улогата. Се надевам ќе го земат на бродот и ќе го гледаме еднаш на секои 8 епизоди. Другите се ОК. Многу подобра актерска екипа од ФФ. Сега, V е серија во која мора да се прогледа низ прсти за мнооогу работи околу приказната, ама ако го направите тоа, остатокот е интересен и фин за гледање.

Одлична епизода но како јас што ги гледав пред 2 месеца беа само 5-6 епизоди скоро излезе нова ама многу споро им оди тоа

Одлична епизода но како јас што ги гледав пред 2 месеца беа само 5-6 епизоди скоро излезе нова ама многу споро им оди тоа

Пауза имаше после првите 4, беше како тест период да се види гледаноста. Сега ја продолжија и си оди редовно секоја недела.

Ja izgledav i ovaa.
Sepak Fifth Column postoi i se otkrieni od V i pocnuvat da gi ubivat. Kako sto trgnala rabotata Ana ke zastane na stranata na lugjeto, barem taka mi mirise... a na brodot osven Joshua ima i uste eden koj e protiv V.

Taj ja smuva uste ednas curava! :drk: :icon_lol:

Добра беше епизодава, одлично се одвиваат работите :)

Добро е, серијата е лесна за гледање, не треба многу замарање, актерите се добри... Уживам дури ја гледам. Посебно што игра одма после LOST, прво го вежбам мозокот после го одмарам :)

Сепак, реков и порано, на серијава треба многу да и се попушти во поглед на сценариото... Што беше фрката прво со хард дискот... некој нашол список од 5 колона и сега ги убива еден по еден... дај не заебавајте, и го даваш хард дискот на Ана, таа ги решава и крај на серијата... И секоја епизода по нешто такво...

Ма да нема врска, не ни очекувам да биде прецизна и сериозна серија, нека ја тераат приказната...

Новава епизода - првата половина подпросечна. Интересен беше моментот кога Ана откри дека ќерка и е емотивна.

И пак, што му е проблемот на синот на Џулиет од Лост? У денешно време шеснаесетгодишните момчиња не се воопшто романтични, плачливи, заљубени во една девојка до смрт. Се понаша ко првпат девојче да видел.

Од кај знаеш ти дека не се емотивни 16-годишните во денешно време :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom