V (The Visitors)

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Не сфаќаш, ако втората е тиње, ќе падне гледаноста на третата, бидејќи не се луѓето видовити за да знаат дека втората ќе биде тапа, па да не ја гледаат. :)

Инаку, кај ме нервираше Џулиет дека и го зема Џек на Кејт, сеа уште овде мора да ја глеам како глуми добра мајка, клише улога, хах.
Освен Anna, друга БОМБА немаше.
Серијата баш и незнам колку ќе ја гледам. Може, не велам не, само ако ги зимам епизодите од друго место, сообраќај од кај мене не трошам да ме убиеш за оваа.

Г

Грејвдигер

Гостин
Освен Anna, друга БОМБА немаше.
Серијата баш и незнам колку ќе ја гледам. Може, не велам не, само ако ги зимам епизодите од друго место, сообраќај од кај мене не трошам да ме убиеш за оваа.
Зашо бе не трошаш, нели си анлимитед? :) Дојди кај мене заедно ќе га гледаме :D:D:D:D:D

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Зашо бе не трошаш, нели си анлимитед? :) Дојди кај мене заедно ќе га гледаме :D:D:D:D:D
Еј ај дај нови линкови од серијава во ПП, оти на Бадијала не ти чинат.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Се здружија силиве =) И по обичај, секој е роднина со секого, на крај ќе испадне дека Есмералда и е мајка на главнава на посетителиве...Ми се допаѓа серијава, поише од Флеш напред.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Мене Дијана од оригиналната серија ми е боља од оваа новата шпиртосаната Ана

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Вака.. немојте да очекувате премногу од серијава, затоа што не е од рангот на BSG и Lost, туку е на исто ниво со The 4400. Имаат земено споредни актер(к)и од големите серии и главни актери од помалите: Lost (Elizabeth Mitchell), The 4400 (отецот-детектив), Firefly (типот што засекогаш ќе биде само Wash :) + Anna/Inara од Firefly/Adria од Stargate), The Nine (девојката на црнецот-Посетител + новинарот)..

Во трите епизоди кои ги гледав нити има некаква хемија меѓу актерите, нити приказната е wow. Anna/Adria пак е водич на вонземјани непријателски настроени кон луѓето, свештеникот пак е детектив.. ќе видиме дали некако ќе се искупат со наредните епизоди, или оваа сезона ќе им биде единствена.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.007
Поени од реакции
5.654
А што и фалеше на The 4400?
Elizabeth Mitchell после Ката е најглавна женска личност во LOST, отецот беше главен актер во The 4400, една од најдобрите серии што ги имам гледано. Немој да ми кажеш дека Џек, Џон, Ката, Соер (т.е. луѓето кои ги глумат нив) беа познати пред LOST. Малце по малце V станува добра серија, барем мене така ми изгледа.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.075
Вака.. немојте да очекувате премногу од серијава, затоа што не е од рангот на BSG и Lost, туку е на исто ниво со The 4400. Имаат земено споредни актер(к)и од големите серии и главни актери од помалите: Lost (Elizabeth Mitchell), The 4400 (отецот-детектив), Firefly (типот што засекогаш ќе биде само Wash :) + Anna/Inara од Firefly/Adria од Stargate), The Nine (девојката на црнецот-Посетител + новинарот)..

Во трите епизоди кои ги гледав нити има некаква хемија меѓу актерите, нити приказната е wow. Anna/Adria пак е водич на вонземјани непријателски настроени кон луѓето, свештеникот пак е детектив.. ќе видиме дали некако ќе се искупат со наредните епизоди, или оваа сезона ќе им биде единствена.
I could not agree more. Заспав. Као, буквално.
Аи вечер ќе ја догледам, ваљда.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Повеќето работи досега, кои требаше да бидат као WOW, беа предвидливи.
Но, во оваа епизода бар не знаев дека ќе има такво матер-ебавање од Fifth Column, па добро е.
И јас гарантирам дека ако ја убијат Елизабет Мичел наредна епизода, серијава ем ќе дигне рејтинг, ем ќе стане 6 пати подобра. Типката појма нема од глумење, како прво, нејзиниот лик е дебилен и исклиширан, како второ.

И да, требаше да го покажат црнецот како убива, а не вака бедно прашина да покажуваат. :)
Оваа епизода некако највеќе мерак ми направи од сите досега.

Член од
4 мај 2009
Мислења
132
Поени од реакции
3
Засега е одлична серијава, ми се допаѓа многу повеќе од FlashForward... :)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Третата епизода беше значително подобра од втората, посебно јака ми беше сцената кога Ерика ја виде таа од посетителите во собата на син и‘, Тајлер :pos2: ама секако за да не препознае дека е од тие, таа се соблече гола и изгледаше како син и‘ дека ќе има нешто со неа :pos2: доста интересна сцена!

И крајот... тоа девојчето и е ќерка на Ана? :nesvest:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
ги гледав втора и трета епизода и добри се за тепање на време.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ја гледав и четвртата епизода.
Отров во вакцина за грип и после немало заговори е како немало читаат тоа сценаристите од што се плашат луѓево и тоа е. Инаку малиот за расплод е одбран го осеќам тоа, и се надевам дека попот ќе преживее....

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.075
Jaс ги гледав 3та и 4та една по друга. И друг е филингот, место една по една преку недела време..

Kajgana Shop

На врв Bottom