V (The Visitors)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.007
Поени од реакции
5.654
Ја гледав и четвртата епизода.
Отров во вакцина за грип и после немало заговори е како немало читаат тоа сценаристите од што се плашат луѓево и тоа е. Инаку малиот за расплод е одбран го осеќам тоа, и се надевам дека попот ќе преживее....
Ќе преживее попот, не ја има за џабе една од главните улоги. Прашањето е од каде дозна тој напаѓачот дека тој е поп :raz: А малиов... ќе биде во групен секс со Ана и Лиса :pos: Стварно не знам што им е целта со него, и зашто баш тој е избран. Најако е тоа што девојкава од овој црнецов остана бремена... Што ли ќе се роди :pos:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.912
Поени од реакции
7.007
Како бе серијава вреди да се гледа? Или ич да не почнувам?

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Ај некој нека ми прати торент од 3та до последната што е искочена ми се заеба компјутерот ми се избриша се:kesa: Иначе добри ми беа првите 2 епизоди онака просечни ама очекувам 3тата да биде најјака според вашите коментари

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
3тата е и последна испадната мислам ...

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Серијава продолжува во Март :tapp:

Г

Грејвдигер

Гостин
Толку... Имаат време барем уште 3 епизоди да издадат до крајот на годинава, али изгледа не им се средени уште па ќе треба да чекаме дури до Март... :S Сега и Три Хил немат уште датум за следните епизоди па и за нив ќе треба изгледа да се чека до тогаш ... Алоооо што ќе гледааам!!!?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.075
Толку... Имаат време барем уште 3 епизоди да издадат до крајот на годинава, али изгледа не им се средени уште па ќе треба да чекаме дури до Март... :S Сега и Три Хил немат уште датум за следните епизоди па и за нив ќе треба изгледа да се чека до тогаш ... Алоооо што ќе гледааам!!!?
House, Lie to Me, Harper's island, V, It's always sunny in Philadelphia, The Sopranos, South park.. еtc..
Да ти помогнев со мојата листа atm. :)

Идиоти бе иначе. Ццц, Март. :S

Член од
5 декември 2009
Мислења
18
Поени од реакции
0
Ги изгледав сите четири епизоди до сега. Серијата не ме импресионираше многу до сега, поготово втората епизода која беше за никаде, четвртата така-така, а прват и третата беа на ниво. Сепак ќе продолжам да ја гледам до крај, ќе видиме што ќе се случува понатаму дури во Март. :S

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Четвртава епизода баш за свинскиот грип еј :)

интересна :tv:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.474
Ги гледав првите три и задоволен сум од серијава. Многу повеќе ми се допаѓа од Flashforward. Не дека е нешто посебно. Треба да се проголта и уводот, пошто јбг, кога би се случило она, приказната дефинитивно не би продолжила така. Но сепак, S.F. е, ќе им дадеме попуст.

Не ги читав вашите коментари пошто не сум ја гледал четвртата и избегнувам спојлери. Штом ќе ја ѕирнам ќе видам и ќе зачистам малце ако треба.

Kajgana Shop

На врв Bottom