V (The Visitors)

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Баш сега забележав некој ја има преведено првата епизода на македонски, сигурно и останатите 3 ќе ги преведи...

Линкови од преводите се избришани, види правила.

Знаели некој зошто нема веке 2 можеби 3 недели????

Знаели некој зошто нема веке 2 можеби 3 недели????

Започна американската пауза на сериите. Серијата се враќа дури на 30 март 2010.

Најголемо влијание за долгата пауза е Зимската олимпијата, поради која телевизиите стравуваат да емитуваат премиерни прајмтајм епизоди од сериите :smir:

Започна американската пауза на сериите. Серијата се враќа дури на 30 март 2010.

Најголемо влијание за долгата пауза е Зимската олимпијата, поради која телевизиите стравуваат да емитуваат премиерни прајмтајм епизоди од сериите :smir:

Истото се случува и со Хероите , значи и таа серија да ја очекувам дури во март..

Истото се случува и со Хероите , значи и таа серија да ја очекувам дури во март..

Скоро сите серии ќе продолжат од Март следната година па натака, единствено што ни останува е или да гледаме некои играни филмови или старите епизоди да си ги прегледуваме :)

Ajде уште една недела, да видиме со што ќе не изненадат. :wink:

Ajде уште една недела, да видиме со што ќе не изненадат. :wink:

Јас ја заборавив таа серија а беше стварно интересна..Значи 30ти март ке има..

Јас ја заборавив таа серија а беше стварно интересна..Значи 30ти март ке има..

Некој нека му набави список на Фараон за сите серии кои може да ги очекува во март :)

Баш ме интересира што ќе се случи следно и до каде ќе дотурка серијава.
Досега вака ветува многу...па ќе видиме.

Ќе треба овие денови да ги прегледам епизодите што се случувало пошто све сум заборавил што и како :) Единствено што се сеќавам е на V девојката! :drk: :).

Излезе специјалот. Епизода за потсетување. Се излажав за лост и фф, јас не ја симнувам.

Излезе специјалот. Епизода за потсетување. Се излажав за лост и фф, јас не ја симнувам.

Нема што да се потсетиш, 4 епизоди се вкупно :) Доста е трејлерот да го гледа некој што ги пропуштил епизодите и пак ќе му биде јасно што се случува.

Ај бар тоа нека почне зошто од ФФ нема Фајде...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom