Good point!Што се однесува до личностите...мислам дека овој стариов свештеник е Посетител
Затоа толку ги убедуваше луѓето дека се пратени од Бога посетителите.
Good point!Што се однесува до личностите...мислам дека овој стариов свештеник е Посетител
Не само тоа...Good point!Затоа толку ги убедуваше луѓето дека се пратени од Бога посетителите.
Симни ја, нема да зажалиш.Хм... интересно свучи од тоа што го прочитав, ќе ја симнам после школо па ќе видиме дали ќе продолжам да ја гледам.
Ти пратив на ПП.Ај кога си веќе тука на темава, дај линк дали од 100МБ или торент некој да ми биде на готово за после кога ќе си одам х)
Не, тој најверојатно беше некој од поканетите на собирот за „нормални“.А да, да прашам, овој инвалидот ли му ги даде документите на младиот поп?
Jaс ко зборев дека многу летнаа напред и оставија само акцијата за гледање, луд ме праевте.Според насловот се надевав на нешто многу моќно, но слабо оваа епизода, само попов и детективката ги даваа како бегат и после во ФБИ кога се сретнаа и малиов Тај кога го ропна на тој дечкото и толку беше... Се надевам(е) на повеќе во следната епизода...
Не сфаќаш, ако втората е тиње, ќе падне гледаноста на третата, бидејќи не се луѓето видовити за да знаат дека втората ќе биде тапа, па да не ја гледаат.Првата епизода БОМБА, втората ужас, зар толку брзо се губи имагинацијата на Американциве :pos2::pos2:
Страшно ме интересира гледаноста за втората епизода за колку паднала :kesa: