V (The Visitors)

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Што се однесува до личностите...
мислам дека овој стариов свештеник е Посетител
Good point!
Затоа толку ги убедуваше луѓето дека се пратени од Бога посетителите.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.007
Поени од реакции
5.654
Good point!
Затоа толку ги убедуваше луѓето дека се пратени од Бога посетителите.
Не само тоа...
Кога тој што беше инвалид дојде да им каже дека е излечен, стариов отец воопшто не изгледаше изненадено. Или е Посетител, или е лош глумец :pos:

Г

Грејвдигер

Гостин
Хм... интересно свучи од тоа што го прочитав, ќе ја симнам после школо па ќе видиме дали ќе продолжам да ја гледам.

I

Intex

Гостин
Хм... интересно свучи од тоа што го прочитав, ќе ја симнам после школо па ќе видиме дали ќе продолжам да ја гледам.
Симни ја, нема да зажалиш.

А да, да прашам, овој инвалидот ли му ги даде документите на младиот поп?

Борбата ќе биде меѓу предавниците од луѓето во сојуз со посетителите и предавниците од посетителите во сојуз со луѓето. Борба меѓу мајка и син, борба меѓу црнецот и посетителите.

Г

Грејвдигер

Гостин
Ај кога си веќе тука на темава, дај линк дали од 100МБ или торент некој да ми биде на готово за после кога ќе си одам х)

Г

Грејвдигер

Гостин
Др. Кулен фала за линковите, иако ме цркна тоа рапидшерот... пола саат барав премиум акаунт и конечно ја симнав епизодата. Се фрлам сеа на гледање па ќе пишам мој коментар. ;)

едит:

Ја изгледав првата Пилот епизода, интересна ми се виде што значи дека и ќе одам до крај со гледањето. :)

Овој стариот свештеник, сигурен сум дека ќе излезе посетител, барем така изгледа на почетокот. Плавушата (Лиса) ... ауф! :drk:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.007
Поени од реакции
5.654
http://kajgana.com/zivot/angeli-i-vonzemjani.html
Сигурно овие од Ватикан ја глеале првата епизода од V... :pos:
Инаку што се однесува до втората епизода :raz: Очекувано детективката и попчето не веруваат на никого... ништо посебно не се случи во епизодава... :raz:

Г

Грејвдигер

Гостин
Според насловот се надевав на нешто многу моќно, но слабо оваа епизода, само попов и детективката ги даваа како бегат и после во ФБИ кога се сретнаа и малиов Тај кога го ропна на тој дечкото и толку беше... Се надевам(е) на повеќе во следната епизода...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.077
Според насловот се надевав на нешто многу моќно, но слабо оваа епизода, само попов и детективката ги даваа како бегат и после во ФБИ кога се сретнаа и малиов Тај кога го ропна на тој дечкото и толку беше... Се надевам(е) на повеќе во следната епизода...
Jaс ко зборев дека многу летнаа напред и оставија само акцијата за гледање, луд ме праевте.
Доста глупа и досадна епизода.

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
првиве 2 епизоди се интересни пошто засега одсем типката, попот и црнецот нема друг отпор
интересно ќе биде да се види како отпорот ќе се создава и кому да се верува а кому не

за мене не е лоша серијава

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Првата епизода БОМБА, втората ужас, зар толку брзо се губи имагинацијата на Американциве :pos2::pos2:

Страшно ме интересира гледаноста за втората епизода за колку паднала :kesa:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Првата епизода БОМБА, втората ужас, зар толку брзо се губи имагинацијата на Американциве :pos2::pos2:

Страшно ме интересира гледаноста за втората епизода за колку паднала :kesa:
Не сфаќаш, ако втората е тиње, ќе падне гледаноста на третата, бидејќи не се луѓето видовити за да знаат дека втората ќе биде тапа, па да не ја гледаат. :)

Инаку, кај ме нервираше Џулиет дека и го зема Џек на Кејт, сеа уште овде мора да ја глеам како глуми добра мајка, клише улога, хах.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Сега баш ја догледав првата епизода не ги читам постовите овде затоа што можеби има втора и трета епизода (ако има пратете ми директни линкови рапидшер или мегауплоад во ПП).
Одиме клише почеток добра средина и за крај организирање на герилска борба. Вонземјаните одсекогаш биле вечна тема за обработување и во недостаток на нови свежи креативни идеи добиваме преработки на преработка, ама добра серија е. Следниот сценарист што ќе напише оригинално сценарио за прв контакт со вонземјани ќе направи многу пари и ќе има многу повеќе гледана серија, и дотогаш ќе мора да се задоволиме со тоа што го нудат :toe:.

Kajgana Shop

На врв Bottom