The Big Bang Theory

• Креатор на темата Креатор на темата диме
  • Време на започнување Време на започнување

Кои се вашите омилени ликови во серијата? (најмногу три)

• Вкупно гласачи
    432
Од последниве епизоди најјака ми беше со др. Плимптон. Ти се чини онака мирна, повлечена научничка а таја да ти била slutty, slutty....:vozbud:

Ја догледав денес 3тата сезона, со новиов лик ќе биди јако во 4тата. Шелдон 2 :) Многу јака серија, на моменти се смеев до солзи.

ПС. Најјаката сцена:

Bazzinga! I don't care. :pos:

Логира се на кајг.само зада видам има ли тема за серијата....и имало.......изгледа ја прва сезона и баш ми добро дојде една оваква ношалантна серија после одредена доза на "тешки" серии.И тоа е де само да си кажам оти и јас ја гледам ништо друго.

Барајте го по торенти unaired пилотот од серијава. Праен е година пред да почне серијата.

Најгледана ти е

Two an a Half men
па следат

The Big Bang Theory
How I met Your Mother
The office
Modern Familly

Кој ке чека до септември за 4та сезона а баш ми легна серијата онака за пред спање си ја гледаше да се изрелаксирам.

Барајте го по торенти unaired пилотот од серијава. Праен е година пред да почне серијата.

Го глеав вчера. Сепак како што е сега, посмешно делува. Многу клише моменти има во првиот.:)

Закон е unaired пилотот, има јаки сцени, а и Шелдон не е толку педерски настроен :pos:

Честитки за Jim Parsons за освоеното Emmy!!!! Конечно награда за нашиот омилен Шелдон :)
И ајде веќе нека почне четвртата сезона! 23 септември I CAN`T WAIT!

Честитки за Jim Parsons за освоеното Emmy!!!! Конечно награда за нашиот омилен Шелдон :)
И ајде веќе нека почне четвртата сезона! 23 септември I CAN`T WAIT!

Bazzinga!
Ај аирлија нека е!

Изнакажа 300 имиња у 30 секунди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom