The Big Bang Theory

• Креатор на темата Креатор на темата диме
  • Време на започнување Време на започнување

Кои се вашите омилени ликови во серијата? (најмногу три)

• Вкупно гласачи
    432
Предобра епизода! Wil Wheaton се враќа.

Sheldon: Well, well, well, if it isn't Wil Wheaton. The Green Goblin to my Spider-man, the Pope Paul the Fifth to my Galileo, the Internet Explorer to my Firefox.

Почетната сцена ја имам глеано во Two and a half men, со мали разлики :tv:

Почетната сцена ја имам глеано во Two and a half men, со мали разлики :tv:

Глупа беше. Дали е до глумецот, најверојатно е, али сите сцени со Леонард и Пени се без хемија...Ич не го привлекува изглеа :devil3:

Глупа беше. Дали е до глумецот, најверојатно е, али сите сцени со Леонард и Пени се без хемија...Ич не го привлекува изглеа :devil3:

Тој што ја праи серијава ја праи и two and a half men, во седма сезона пола од епизодите така почнаа, а една беше иста со i love you и thank you :)

точно. последнава епизода многу ме разочара. :uvo:

Имаше интересни моменти последнава епизода. Особено последната сцена беше бесцената (малку игра на зборови во стил на Шелдон). :)

Тоа почетокот I love you - Thank you кај го нема досеа е прашањето... :) Него дај нека се скараат бе и нека внесат некој лик да внесе свежина, пошо Леонард го тупи. И Пени коче е со него.

На imdb.com пишува дека има уште една епизода од сезонава, а на wikipedia гледам дека до 22 има. Е сега кое точно не знам. Енибади?:toe:

Што е финтава, зошто торентиве од третата сезона се поделени?

Што е финтава, зошто торентиве од третата сезона се поделени?

Не знам точно на што мислиш, но мислам дека нема торент од цела сезона бидејќи не е излезена уште. Уште три епизоди треба да излезат од трета сезона, па тогаш ќе има торенти од цела.

Нова епизода утре...:vozbud:

Колку е само ѕвер Шелдон. :icon_cool Одлична епизода.

Супер епизода, Шелдон се разбира одличен како и во секоја епизода.

Значи само мене ми беше тапа епизодава?
Шелдон е океј како и секогаш, ама другиве се тапа.
На прва и втора сезона многу повеќе се смеев, сега едвај по некоја смешна сцена. :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom