The Big Bang Theory

• Креатор на темата Креатор на темата диме
  • Време на започнување Време на започнување

Кои се вашите омилени ликови во серијата? (најмногу три)

• Вкупно гласачи
    432
Значи само мене ми беше тапа епизодава?
Шелдон е океј како и секогаш, ама другиве се тапа.
На прва и втора сезона многу повеќе се смеев, сега едвај по некоја смешна сцена. :toe:

Taпа си.

Не беше нешто посебно оваа епизода, како и новата од HIMYM, но имаше LOL моменти. :)
Penny : "So, how you been?" - Sheldon : "Well, my existence is a continuum, so I've been what I am at each point in the implied time period." - Penny : "You're just coitusing with me, aren't you?" - Sheldon : "Bazinga!"

И... No Goofy, no! :pos2:

Интересна епизода, ме загрижува што само Шелдон може да ми направи LOL момент последно време, ги запоставија Раж и Воловиц наместо обратно да биди, да се развијат ликовите... И центрични епизоди со нив не би било лошо да има...

Во секој случај, добра епизода. Ај да видиме што ни спремаат за крај на сезона, се надевам јако ќе биде.
И да, Sheldon : Leonard, Penny and I have been seen each other behind your back.:pos2::pos2::pos2:

си ги симнав 19 и 20 епизода ...
имаат пасворд ...
има некој ризик да отворам тоа страната или ?

exlexmk напиша:
имаат пасворд ...

Џабе неможам да си симнам пасс у пм ...
помош?

имаат пасворд ...

Џабе неможам да си симнам пасс у пм ...
помош?

Симни од друго место. Ако имаш акаунт на замунда симни од таму.

Who's in? :helou:. But we're all gonna be naked in front of each other. ouhh..:lud::ne:
Интересна беше, нема што.

Можеби серија која ја имам изгледано најекспресно, a week tops. Sheldon e можеби најуникатниот лик што сум го сретнал во било која серија. :)

Еј... не сум ја видел досега темава. Базинга!!! :pos:

Хахахааххахаахахаха.... Се надминале себеси во епизодава. Една од најјаките и најсмешните епизоди што ги имам гледано. Супер дојде ретроспективата.

Навистина предобра епизода, за жал уште една епизода и ќе почекаме за нови...

Amy Farrah Fowler ! :vozbud:

хаха, ми се чини дека нема да стане мејн лик во 4-ката иако посакувам... и те како ќе се подобри серијава :tv:
топ крај на совршена серија, Шели ROCKS!

главна реплика -

Amy: Now, before this goes any further, you should know that all forms of physical contact up to and including coitus are off the table.
Sheldon: ... May I buy you a beverage?

.... Wolowitz: Good God, what have we done!?

Најдобро финале досега, ме интересира дали Еми Фера Фаулер :pos: ќе се врати во 4 сезона, претпоставувам да. :) Интересно... Имаше LOL моменти со новиот дечко на Пени на покривот се пресмеав... :)

Конечно најдов време да ја изгледам и последната. Еј супер си го стуткаа крајот, феноменална замисла за понатаму дава крајов. Шелдон и девојка.:pos2::pos2:
Убаво кажа Воловиц, Good God, what have we done!?:)
Само се надевам дека нема да ја затупат, туку ќе продолжат во овој стил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom