The Big Bang Theory

• Креатор на темата Креатор на темата диме
  • Време на започнување Време на започнување

Кои се вашите омилени ликови во серијата? (најмногу три)

• Вкупно гласачи
    432
Првпат читам на темава мислења и што прочитав -шелдон геј...а таман ја загледав серијава...истото беше и со HIMYM за Барни(нил патрик) ...повеќе не читам теми поврзани со серии...Само едно нешто ме остави подзамислен- што е полошо актер геј или геј улога во филм...

Добро,од серииве кои ги гледам моментално уште Hugh Laurie не се има истакнато за хомиќ,ајде изненадетеме со некоја информација и за него сеа...:(

Уште одамна имаше гласини дека Џим е геј, само што никој немаше доказ за тоа. И сега тоа што го пишува во весникот, не мора да значи дека е точно. Сликата е од поодамна, крајот на 2008. Ништо чудно и да е лага, како и многуте досега на National Enquirer.

А и да е геј, голема работа. Тоа не го прави помалку вреден. Сепак е еден од најталентираните актери во денешно време. Ја носи цела серија на грб, исто како што прават и Грегори Хаус и Барни Стинсон. Да не се тие, ништо од сериите.

Не можам да замислам некој друг да ја глуми улогата на Шелдон. Џим е генијален за улогата

За тебе може не е помалку вреден ама јас најверојатно на секоја негова шега ќе се потсеќам дека е геј и тука за мене паѓа 50% од вредноста.

Првпат читам на темава мислења и што прочитав -шелдон геј...а таман ја загледав серијава...истото беше и со HIMYM за Барни(нил патрик) ...повеќе не читам теми поврзани со серии...Само едно нешто ме остави подзамислен- што е полошо актер геј или геј улога во филм...

Добро,од серииве кои ги гледам моментално уште Hugh Laurie не се има истакнато за хомиќ,ајде изненадетеме со некоја информација и за него сеа...:(

И Барни е геј??

теман изгледав една сезона, и сега му падна coolness level-от на пола. Меh..

Со тоа е уште појак пошто е нели геј, а глуми женскарош! Ај да те видам сега? :)

За тебе може не е помалку вреден ама јас најверојатно на секоја негова шега ќе се потсеќам дека е геј и тука за мене паѓа 50% од вредноста.

Оу, што, демек помалце смешни ќе бидат сцените со него? :tapp:

И мене ми беше исто со Six Feet Under, ама таму карактерот кој глуми геј е глумец над глумците т.е. Michael C. Hall (главниот лик од Декстер- ненормална трансформација!!) првите три сезони ме иритираше ненормално, ама пак како серијата се ближеше кон крајот неговата улога дојде до израз и мислам дека ми стана едниствениот лик (геј) во серија/филм кој што сум можел да го "сварам" и да му "простам" за неговата сексуална определба. Дел од тоа се должи на големиот Алан Бол кој сите крактери и целата замисла на серијата ја вклопи перфектно па ни еден лик не ми остави негативен впечаток. Дури ни Бренда, која беше кучка над кучките на почетокот. Се извинувам што забегав и од онака офтопик темата, секогаш кога се збори за серии све ме влече накај Six feet Under, знам дека го тупам али јаче е од мене ! :)

И Барни е геј??

теман изгледав една сезона, и сега му падна coolness level-от на пола. Меh..

Ахаха постов и прашањето се ЕПИК!
Ти ги упропастија двете серии со само еден пост...:))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom