The Big Bang Theory

• Креатор на темата Креатор на темата диме
  • Време на започнување Време на започнување

Кои се вашите омилени ликови во серијата? (најмногу три)

• Вкупно гласачи
    432
Ако му паднел тестостеронот на Шелдон, ќе станел пеперутка. :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

До средината сум на 10 сезона, и сеуште неможам да го поднесам овој Кутрапали. Апсолутно непотребен и страшно иритантен лик, во најмала рака иста оценка ќе имаше серијата и без него.

До средината сум на 10 сезона, и сеуште неможам да го поднесам овој Кутрапали. Апсолутно непотребен и страшно иритантен лик, во најмала рака иста оценка ќе имаше серијата и без него.

Само на почеток беше на моменти смешен, со тоа што не можеше да збори во присуство на жени. После откако се излекува веќе немаше ништо интересно кај него и стварно стана непотребен лик.

Само на почеток беше на моменти смешен, со тоа што не можеше да збори во присуство на жени. После откако се излекува веќе немаше ништо интересно кај него и стварно стана непотребен лик.

Исфорсиран хумор е тоа, нешто шо беше актуелно крајот на 90тите почетокот на 2000. Ваквиот тип на хумор заврши со "WHATS UUUP" од Scary Movie.

Воловиц ми беше врв мене од почетокот, али во право беше @GavolRulz, после 5та сезона кога беше на вселенската станица му падна рејтингот и на него.

Моментално Шелдон и Ејми газат, убедливо најдобри.

Се супер само не земате во предвид дека ако хуморот не се адаптираше како што проаѓаше времето, серијава ќе завршеше со 5 сезони.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom