Soccer Manager (Kajgana Europa League)

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.377
Поени од реакции
12.804
Еве ги моите трансфери, од кога превземав руина од екипа, знаев дека ако не направм добри трансфери ќе завршам последен на табела, или предпоследен и Ѕвезда е тим со тиња играчи.
Сепак добро заврши пазарењето и успеав да донесам 15 нови одлични играчи, целта ми беше евтини, а добри(89+) рејтинг.Морав да купувам старци, оти со 100м немаш некој избор.
Сега преговарам со газдата да го прошироме стадионот на капацитет од (20000 - 40000) гледачи зависи колку пари ќе даде, како и преименување на екипата од Бока Јуниорс во Пензионерски Дом "Младост" или Бока Грендпас.:D

boka_juniors.JPG

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.349
Поени од реакции
5.729
1:2 против Бенфика на гости .. примив гол од слободен удар од Роберто Карлос .. очекувано јасно ми беше кога прочитав дека шутира он. Ајде уште еден контролен да истуркаме па лигата во недела против ПСВ мислам дека отварам да видиме до кај сме правиот тест е тоа :cool:

Последно уредено:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
1:2 против Бенфика на гости .. примив гол од слободен удар од Роберто Карлос .. очекувано јасно ми беше кога прочитав дека шутира он. Ајде уште еден контролен да истуркаме па лигата во недела против ПСВ мислам дека отварам да видиме до кај сме правиот тест е тоа :cool:
Ќотек ќе јадеш како магаре.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.380
Поени од реакции
28.541
Член од
4 февруари 2016
Мислења
51
Поени од реакции
54
Како Ван Перси си го купил од Билбао ?? па не беше кај тебе у екипа ?
Со Вицето ние бизниси вртиме не знаеш ти ? Пола мене пола тебе :D
Шега на страна имаше некој баг на апликацијата кога го направив скриншотот, оди кај мене во трансфери ке покаже аут дека е .. го трампав за Адуриз, то ест практично имав понуда што не се одбива полна цена 6.6 М за Ван Перси ( кој патем на 2-3 пријателски по ред немаше гол дадено а имаше неколку шанси 1 на 1) и плус Адуриз кој игра во животна форма сезонава подобра понуда здравје. И ја прифатив без размислување и еве го човекот на 3 пријателски од како дојде 2 гола брцна ма нига ! :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.760
Поени од реакции
52.730
Утре ќе се решиме пак ај...
И се решивме...
Лукаку ги фати неспремни моите дефанзивци и му донесе водство на Динамо уште во втората минута. Но, Њукасл брзо се врати, со гол на Лампард од слободен. Во второто полувреме четвртиот судија не ги заеба пак измените, па затоа Роналдињо кој влезе од клупа стрелаше за победа на Њукасл во Киев :cool:

Менаџерот на динамо мааааааалце се изнервира.
sdsdsdsds.png

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.611
Поени од реакции
59.416
Јaс дoдекa чекaм пaри oд прoдaжбa, вие сo swap стрaшни тимoви нaпрaвивте.

Јa прoмaшив oвoј пaт рaбoтaтa (n)

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Засилувањата на Ајакс за оваа сезона,можеби да паднат уште 1 две засилувања и тоа ќе биде се... Ако размислиме дека не сме продале нитуеден играч,успеавме да ги задржиме поквалитетни млади момци.... но сепак мислам дека Милик ќе мораме да го продадеме и да купиме една квалитетна замена на голманската позиција и да ја засилиме одбраната.Доколку имате понуди за Милик праќајте.

А за добрите засилувања говорат и самите резултати.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Пошто Леверкузен почна да се распаѓа, морав цел тим да го мењам. Од играчкиот кадар останаа само тројца играчи, меѓу кои и величенствениот Штефан Кислинг. За него стигнаа двоцифрени понуди од некои шабански клубови као Пе Се Фе, но беа одма одбиени. Овој трансфер период го сфршивме со 20 нови играчи, и за разлика од стариот Леверкузен овој мојов ЛеверГузен има да гузи бајо мој.

Kajgana Shop

На врв Bottom