Soccer Manager (Kajgana Europa League)

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.792
Поени од реакции
44.073
Не знам дали во случај да си дадам отказ ќе ме прифати пак назад со ист профил. Имам така дадено на една и кога пробав да се вратам веднаш, ми даде демек претседателот не ме сакал сеа. :D Има ли некој така направено на претходната, не се сеќавам јас баш најдобро? За од ист профил зборам, да повторам пак. :)

Ме нервира тоа што не ми ги става играчите на трансфер листа, затоа сакам да удрам "restart".[DOUBLEPOST=1457805141][/DOUBLEPOST]
Фала што ни кажа ајде сите сеа што имате пари тенкајте на Караско

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
Прифатен му е Караско веќе. :)

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.358
Поени од реакции
5.742
Не знам дали во случај да си дадам отказ ќе ме прифати пак назад со ист профил. Имам така дадено на една и кога пробав да се вратам веднаш, ми даде демек претседателот не ме сакал сеа. :D Има ли некој така направено на претходната, не се сеќавам јас баш најдобро? За од ист профил зборам, да повторам пак. :)

Ме нервира тоа што не ми ги става играчите на трансфер листа, затоа сакам да удрам "restart".[DOUBLEPOST=1457805141][/DOUBLEPOST]
Штета мислев не е прифатен да му ја загрееме чорбата малце па да се откажеме после

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.403
Поени од реакции
26.393
Фала што ни кажа ајде сите сеа што имате пари тенкајте на Караско

Кога велам на пат е, тогаш мислам сигурно дека ми е прифатена понудата.

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.358
Поени од реакции
5.742
Кога велам на пат е, тогаш мислам сигурно дека ми е прифатена понудата.
Добро тоа зависи некој може да пише на пат е а не му била прифатена со тоа што би играл на картата дека никој нема кеш веќе и нема да се направи будала да му го земе играчот xD
П.С Еве ги и моите трансфери, единствен lose call ми беше Najar од Андерлехт реално може и можев да најдам во таа рана фаза подобар на таа позиција за тие пари ама тоа е, млад е ке расне рејтингот, сакав да го соберам и Муса од ЦСКА Москва но менаџерот на Галата го собра додека јас бев во преговори за Акинфеев

uploadfromtaptalk1457806022950.png

uploadfromtaptalk1457806061670.png

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.381
Поени од реакции
12.812

Еве јас пак се вратив во Зенит, во таа другата лига, ама поминаа може една - две недели од кога си дадов отказ.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.403
Поени од реакции
26.393
Добро тоа зависи некој може да пише на пат е а не му била прифатена со тоа што би играл на картата дека никој нема кеш веќе и нема да се направи будала да му го земе играчот xD
П.С Еве ги и моите трансфери, единствен lose call ми беше Najar од Андерлехт реално може и можев да најдам во таа рана фаза подобар на таа позиција за тие пари ама тоа е, млад е ке расне рејтингот, сакав да го соберам и Муса од ЦСКА Москва но менаџерот на Галата го собра додека јас бев во преговори за Акинфеев

Прегледај го приврзокот 141386

Прегледај го приврзокот 141387

Бокети, Фернандес, Гуарин и Гранеро :popce:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364

Добро бе до кога со овие неморални работи? Не ти е срам ?!? :(((

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
i ja samo 3 napraviv, Verati, De Gea i Aspas i Kramaric na pozajmica ama toa ne go racunam hahaha
Не го рачунаш??? Сеа одма праам рикол плејер.:D[DOUBLEPOST=1457806907][/DOUBLEPOST]

Прегледај го приврзокот 141386

Прегледај го приврзокот 141387

Аплицирај за кредит перфектно се уклапа у играва.:LOL::LOL::LOL:[DOUBLEPOST=1457806981][/DOUBLEPOST]

Признај не ти се игра со ПСф.:icon_lol::icon_lol:
Иначе мислам неможе одма треба да почекаш, или со друг профил пробај, ги имаш дваесет.:D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.792
Поени од реакции
44.073
Не сакам со друг. :D Го оставив Баерн за да играм од тука.

Шо ги ебам, секако повеќе од 5-6 милиони нема да соберам.

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.475
Поени од реакции
4.632
Не може пак да аплицираш за истиот клуб (и во истиот World, ама за ова не сум сигурен )

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Добиен последниот пријателски против Галатасарај. Утре прв меч во лигата.....против Галатасарај :LOL:

Инаку ептен сум сјебан ако ми се повреди Лукаку, немам никаква замена за него.

G

Goldie

Гостин
Ако резултативе од пријателските се реален одраз на состојбата тогаш лошо ми се пишува во лигата, само 1 победа на 7 натпревари..

Тоулалан што го играм како централен дефанзивец повеќе голови има дадено од напаѓачите заедно, наместо напаѓачите да шутираат кај мене секој 2 удар е од бековите :rolleyes:
Одбраната дупка, само Харт вреди да не е он со еден куп одбрани по 3-4 просек голови на утакмица ќе примам

Kajgana Shop

На врв Bottom