Soccer Manager (Kajgana Europa League)

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Голем ремонт во Евертон.
Кога ги добив мислев дека имаат добар тим, испадна дека се бетер од Болоња.
Имав многу работа, ќе имам уште доста, пошо ми останаја 2-3 дупки. everton.jpg

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.021
@Makaron не играат секогаш оценките кој знае каква улога. Јас играм и со Евертон и еве ми ги резултатите со дупка тимот, откога сум тренер таму. :P

Eве го и тимот, да не мислиш дека играм со Меси и Роналдо. :D

На мое огромно изненадување Ленон и Нејсмит се ептен добри, а Мек Карти е одличен. Ленон има 7 гола на 12 меча (од кои на 7 влегол од клупа), Деулофеу има 5 гола и 6 асистенции, Остин и Лукаку ги менувам, газат и двајцата, Гаитан си е стандард, а Герет факинг Бери има 2 гола и 5 асистенции. :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Второто. :D Пред некој ден Рашфорд рипна од 70 на 78. :D
Well fuck this game, ова не ми звучи многу забавно за ваков тип на игра..шо знам, значи ја неам никаква улога освен човек што треба да прави трансфери :D

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.898
Dinjata na anco sto mi se smee za transf sum go posral 2:0 :D
Мислиш си ја победил Барселона. Победи тим кој со 100 мил направи прв состав без да продаде играчи за висока сума.
И за смеење ти беше тој трансфер. Даваш 38 мил кеш, пропаѓа затоа што немаш доволно пари, а после тоа друг го купува за 15 мил кеш плус играчи.

Последно уредено:
Член од
21 април 2014
Мислења
72
Поени од реакции
23
Комплетиран трансферот на Gimenez и едно младо момче кое го донесовме од Манчестер Јунајтед станува збор за Rashford во последно време игра многу добро на ниво на фудбалерите кој се од светска класа.Ќе видиме како ке се покаже кај нас.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Евертон ако немал тим не знам што да кажеме ние другите. Највисок реитинг на играч ми беше 87, а играч што најмногу вредеше беше 4 милиони.

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Milik,El Ghazi,Sinkgraven,Younes,Dijks на продажба... праќјајте понуди за овие млади дечиња

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.396
Поени од реакции
26.388
Мислиш си ја победил Барселона. Победи тим кој со 100 мил направи прв состав без да продаде играчи за висока сума.
И за смеење ти беше тој трансфер. Даваш 38 мил кеш, пропаѓа затоа што немаш доволно пари, а после тоа друг го купува за 15 мил кеш плус играчи.
Zatoa li gi odbra da se pravdas koga gubis. Igra e jebote, naredna ke izgubam 3:0, sto se potresuvas.

Za Gimenez imav pari, no se dogovoriv so Klipot za Bacca da mu go zemam i za vo dr liga Costa da mi go prodade. Go pisav toa, ne pratis. Sekako poubavo ispadna bidejki go zemav Hummels.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Габриел Паулиста и Витал Деде се последните засилувања во екипата на Интер a се очекува и пристигнување на Хесе Родригез од екипата на Реал Мадрид со тоа менаџерот изјави дека е завршен пазарот за овој великан .
На крај да сумираме како пазареше екипата на Интер.
Screenshot_1.png Screenshot_2.png

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.898
Zatoa li gi odbra da se pravdas koga gubis. Igra e jebote, naredna ke izgubam 3:0, sto se potresuvas.

Za Gimenez imav pari, no se dogovoriv so Klipot za Bacca da mu go zemam i za vo dr liga Costa da mi go prodade. Go pisav toa, ne pratis. Sekako poubavo ispadna bidejki go zemav Hummels.
Да де баш затоа ги избрав нив.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.021
ПСВ ги договори услугите на Матијас Гинтер

world-cup_5-things_finals.jpg

Талентираниот дефанзивец Матијас Гинтер од Борусија Дортмунд пристигнува на Филипс Арената, како 12то засилување на тимот на ПСВ. Во спротивен превец ќе одат Брума и Цмиљаниќ, а плус едно милионче ќе легне на сметката на Дортмунд. Од реководството на ПСВ му се заблагодаруваме на Џефри Брума за се што направи за тимот во последните 2 години и му посакуваме се најдобро во кариерата.

Нашиот тренер @ManUtdChampions за најновиот трансфер на тимот, специјално за PSV Nieuws изјави: "Гинтер е Светски Шампион и еден од најталентираните дефанзивни фудбалери, кој може да покрие дури 3 позиции на теренот. Јас и тимот кој е задолжен за трансферите очекуваме Гинтер да напредува во периодот кој следува, па не се двоумевме многу и го обезбедивме додека трансфер вредноста не му се дуплираaaaaaaaaaaaaa...

....се извинувам вака, но само што добив вест нашата понуда за Курт Зума е подобра од таа на Њукасл и дека одбраната ќе ја засилат 2 неверојатно талентирани играчи, кои во секој момент очекувам да напредуваат од аспект на рејтинг и трансфер вредност. ВО спротивен правец одат Јетро Вилемс и Локадија. Сметам дека завршивме огромна работа и тука завршуваме со трансфер активностите пред стартот од сезоната. "

Последно уредено:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.760
Поени од реакции
52.730
Без голови на пријателската средба со Динамо Киев. Одбраната е стабилна, останува уште нападот да проработи и одиме на титула.

Нешто зезнати ми беа измените, ептен погрешни играчи ми влегоа, изгледа нешто сум утнал. Да беа ко што треба, можевме и до победа.

Kajgana Shop

На врв Bottom