Soccer Manager (Kajgana Europa League)

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
I Klipceto go srediv na San Siro so minimalni 1:0 so gol na Aubameyang od penal. :D
На секоја утакмица имам 15+ шута али реализацијата многу слабо, ај пријателскиве нека се редат порази па у првенство ваљда ќе проработат Заза и Манџукич.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
У курац нека иде Зенитов. Исто ко и на другана игра примам гол само од еден нивни шут.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Без голови на пријателската средба со Динамо Киев. Одбраната е стабилна, останува уште нападот да проработи и одиме на титула.

Нешто зезнати ми беа измените, ептен погрешни играчи ми влегоа, изгледа нешто сум утнал. Да беа ко што треба, можевме и до победа.
Yeah right..ќе видиме утре :D

...и секако единствен жолт на мечот за Коста :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ќути бе, Бегoвич беше МOТМ, тoa кaжувa се...
Па кажува...дека играва е избагирана а и дека Беговиќ е голманчиште :D

Каде каде повеќе шанси имав :D

Утре ќе се решиме пак ај...

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.760
Поени од реакции
52.730
Па кажува...дека играва е избагирана а и дека Беговиќ е голманчиште :D

Каде каде повеќе шанси имав :D

Утре ќе се решиме пак ај...
Дa имaше ти кaде кaде пoвеќе шaнси, Чех ќе беше МOТМ :P

Член од
15 јануари 2015
Мислења
203
Поени од реакции
176
Сите играчи на Саутемптон што не се под трансфер бан се отворени за преговори, со предност на оние што се на трансфер листата.

Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.162
Поени од реакции
4.709
Деби со погодок на Хамес Родгригез за Шалке, во победата од 3-1 над Евертон, меч на кој деби имаше и (веројатно) најскапиот трансфер во Кајгана Европа Лигата, Кристијано Роналдо, и како што велат последните информации, сеуште трае потрагата по него, откако се загуби на Велтинс Арената во Гелзенкирхен :cool:

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Деби со погодок на Хамес Родгригез за Шалке, во победата од 3-1 над Евертон, меч на кој деби имаше и (веројатно) најскапиот трансфер во Кајгана Европа Лигата, Кристијано Роналдо, и како што велат последните информации, сеуште трае потрагата по него, откако се загуби на Велтинс Арената во Гелзенкирхен :cool:
Експериментирав со формации. :D

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.396
Поени од реакции
26.388

На Борусија Парк пристигна препородениот Хатем Бен Арфа (88^) кој одби повеќе клуба за да стави потпис со Менхенгладбах, тим кој што има големи амбиции. Бен Арфа е 4-то засилување за Менхенгладбах по Обамејанг, Бака и Хумелс, а како што пишува германски Билд во текот на денот во Менхенглабах треба да пристигне и Филипе Луис (91) од Атлетико Мадрид.

За него беше испратена понуда и од Динамо Киев (dragonsky :kuracc:), но играчот се реши да ја продолжи кариерата во поамбициозниот германски тим Менхенгладбах.

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.474
Поени од реакции
4.628
Дечки не знам што и како се десило, ама сум го напуштил клубот :vozbud:
Ќе аплицирам со друг акаунт и ако може да ме прифатите пак, не знам што се десило :mad:

Аплицирав пак со друг акаунт

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.377
Поени од реакции
12.804
Штудгард мафија, само германци купува.
#Нацист

Последно уредено: