- Член од
- 6 мај 2007
- Мислења
- 602
- Поени од реакции
- 608
На мала провокација!На што личи ова бе?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На мала провокација!На што личи ова бе?![]()
Колку е добро паузираноБљак....
Интер - царскиот клуб.
Дај бе донесете го побрзо Ериксен.
Да ама сеа гледам Рони сакаше да го залапа...така да...Ериксен, потпишувај брат и ич не му ја мисли...Колку е добро паузирано![]()
![]()
И нашите го дупат.Да ама сеа гледам Рони сакаше да го залапа...така да...Ериксен, потпишувај брат и ич не му ја мисли...
Шо чутите бе, стајте ја табелата да заличи малце темава
![]()
Аууууу хахахахахахаха нека го залапа Роналдо да го заќути хахахахаах..види го во рачињата ко кучето мое е застанатДа преведе некој пошо Кинескиов малку неразбирлив е
Сеа тоа е во мода, парите ја вртат играта.Да преведе некој пошо Кинескиов малку неразбирлив е
И нашите го дупат.
Вика к** што ќе освоиме Скудето годинава.преведе некој пошо Кинескиов малку неразбирлив е
Интер...коските ќе ги остат против Наполи за со Лече да изиграат нерешено и да се мачат да сврзат две акции...Лукаку и Лаутаро јаките играчи..да испоцркаат дај боже.Аталанта...коските ќе ги остат против Интер за со Спaл дома да изгубат и тоа со пресврт...Иличич и Гомез јаките играчи..да испоцркаат дај боже