Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Бљак....:pov:
Интер - царскиот клуб.
Дај бе донесете го побрзо Ериксен.

Да ама сеа гледам Рони сакаше да го залапа...така да...Ериксен, потпишувај брат и ич не му ја мисли...
И нашите го дупат. :icon_lol:

Шо чутите бе, стајте ја табелата да заличи малце темава :eek:

31xmm.png

Парма :love:

Наполи на 9 бода од отпаѓање и 14 зад топ 4 :ROFLMAO:
Милан некако се оправија..

СПАЛ..

Они тоа чекаат, сите да се опуштат портив нив, во Март влагаат во јака серија, да си уплатите на нив со време (y)

Ќе видиме дали Пандев сам ќе им обезбеди опстанок на Џенова...
Куаме кога ќе им се врати ваљда подобро ќе биде..
Вака од прва изгледа Јуве, Интер и Лацио догодина сигурно ЛШ би играле...изненадува Аталанта што уште се држи добро (y)

Да преведе некој пошо Кинескиов малку неразбирлив е
Аууууу хахахахахахаха нека го залапа Роналдо да го заќути хахахахаах..види го во рачињата ко кучето мое е застанат

Леле Контехехехех :icon_lol: :pos:

Аталанта...коските ќе ги остат против Интер за со Спaл дома да изгубат и тоа со пресврт...Иличич и Гомез јаките играчи..да испоцркаат дај боже

Аталанта...коските ќе ги остат против Интер за со Спaл дома да изгубат и тоа со пресврт...Иличич и Гомез јаките играчи..да испоцркаат дај боже
Интер...коските ќе ги остат против Наполи за со Лече да изиграат нерешено и да се мачат да сврзат две акции...Лукаку и Лаутаро јаките играчи..да испоцркаат дај боже.

Глуп муабет форсираш сезонава, жими се' :coffee:

Џони го тера овој муабет со години, како сезонава само :icon_lol:

До пред неколку години беа Герман Денис, Калиниќ, Бергесио итн.
Сепак Иличиќ му е најомразен фудбалер, со години го тормози Интер.

@Трибиани повели друже една од омилените твои утакмици :D

Навивачиве на Интер имаат среќа што Емануеле Џакерини е стар и ептен неприфатлив иначе Конте и него ќе го собереше во тим.

Конте е тренериште, тоа е јасно, али многу се нервирам коа некој тренер ќе се залепи со некој играч и го шета, го мрцвари каде и да оди. Дај измисли нешто, пробај нешто, не биди досаден му ебем матер му ебем. Мозес не знаев дека уште функционира братот после ова мускулниве повреди. Појше не игра отколку што игра последниве години и уопште не ми е јасен Конте во случајов. Ама па секако го зема за бекап некаков, не е фрка, ова е 'мртав се кише не боји' тип на трансфер.

На пример исто и Де Шиљо чека да дознае кој ќе биде следен тим на Алегри за да знае да почне да се пакува грдниот, туга една.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom