Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Љоренте + Пирло + Погба = 0 денари

market_8588_1372716001.gif

Ako ova ti e definicija za indirekten udar, mozhes slobodno da prestanesh da gledash fudbal.

Patem, ne znam kako ne dobi zholt Pirlo za faul pri kontra, a Hamshik dobi zholt za borba za topka... Aj chestito neka vi e pobedata, air da ne vidat juventus od ovaa pobeda.

а сега судијава кога спречи контра на јуве и топката отиде у наполи и уште црвен за огбона. или офтопик е тоа?

Ako ova ti e definicija za indirekten udar, mozhes slobodno da prestanesh da gledash fudbal.

Patem, ne znam kako ne dobi zholt Pirlo za faul pri kontra, a Hamshik dobi zholt za borba za topka... Aj chestito neka vi e pobedata, air da ne vidat juventus od ovaa pobeda.

Ај да се обидел да ја избаци напред, и ако била лошо зафатена топката па да отиде у раце на голман, не е енамерно и е ОК. Ама оваа топка беше назад упатена, а можеше и Реина да си ја смири.

Не серете бе , само судиски одлуки коментирате плачковци, ехее, уште децении тоа ќе ви остане, да коментирате судиски одлуки.. ако, ние ќе си продолжиме со евро головите у меџувремена...

Погбааааааааааааааааааааааа
:pos: :pos:

Реина у пензија под итно!

Не е Реина крив,овде и три голмана да застанеа не го бранеа ова.По мене најубав гол во Серија А сезонава

Добри сте плачковци, добри. Јуве со помош на судиите до победа од 3-0:pos::pos::pos:.
Кога игра Јуве темава се претвара во тема за колективно плачење и кукумавчење, само не ми е јасно како сами на себе не сте си смешни.

со играч помалце и 3-0, незнам што се бунат интерашиве и онака поише треба на верона да пазат у врат им дишат

Јуве пак лесно ќе си освои и годинава, заебете серии 10-0 на Рома или Наполи со крофнитез. (y)

Оваа сезона, а и општо може да се каже. Не приметуваш дека ова се случува секој втор натпревар кога е во прашање Јувентус?

Барем не ја броиме стативата како последен човек во одбрана.

Секој втор натпревар ти е класично претерување и клише муабет. Се разбира никој овде ништо не напиша кога минатата сабота на 0-0 врз Џовинко не свирнаа пенал.

А за тоа дека Интер општо не давал голови од офсајд, нема да искоментирам затоа што знам дека си паметен човек, не гледаш фудбал од вчера, па да се правиш наудрен. Интер го има дадено најголемиот гол од офсајд и притоа најлесен за сигнализирање што сум го видел во животот. Но заеби таа тема...

Реално не заслужи да загуби 3-0 денес Наполи затоа што играа доста добро. Сепак на ниво беше Буфон кој одбрани неколку топки кои оваа сезона ги примаше, а исто така Барзаљи беше одличен. Пирло и Погба се машини, постигнаа голови кои само тие и никој друг можат да ги дадат. Марота продолжувај им договорите веднаш.

Секој втор натпревар ти е класично претерување и клише муабет. Се разбира никој овде ништо не напиша кога минатата сабота на 0-0 врз Џовинко не свирнаа пенал.

А за тоа дека Интер општо не давал голови од офсајд, нема да искоментирам затоа што знам дека си паметен човек, не гледаш фудбал од вчера, па да се правиш наудрен. Интер го има дадено најголемиот гол од офсајд и притоа најлесен за сигнализирање што сум го видел во животот. Но заеби таа тема...

Реално не заслужи да загуби 3-0 денес Наполи затоа што играа доста добро. Сепак на ниво беше Буфон кој одбрани неколку топки кои оваа сезона ги примаше, а исто така Барзаљи беше одличен. Пирло и Погба се машини, постигнаа голови кои само тие и никој друг можат да ги дадат. Марота продолжувај им договорите веднаш.
Bogami nikoj drug vo svetot nema dadeno gol od sloboden!

Нигер премногу си окупиран со Интер, олади малце..

Секој втор натпревар е фигуративно кажано. Сакаш да ти ги набројувам сега судиските грешки во корист на Јуве сезонава или нема потреба? Сепак нема да ти ги набројувам, мислам дека и самиот си свесен. Знам за кој гол збориш, за тој на Маикон со Сиена. Јас не викам дека Интер нема дадено гол од офсајд во својата историја, него како на нас не ни се дешава да ни судат непостоечки пенали, голови од офсајд и слично, туку еднаш у две години. Како??? Како на Рома не и свират такви работи??

Добри сте плачковци, добри. Јуве со помош на судиите до победа од 3-0:pos::pos::pos:.
Кога игра Јуве темава се претвара во тема за колективно плачење и кукумавчење, само не ми е јасно како сами на себе не сте си смешни.

Јуве со помош на судиите стигна до водство од 1-0, а да не се случеше тоа којзнае каков исход ќе имаше мечот, можеби Јуве ќе тепаше 10-0, можеби ќе останеше 0-0.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom