Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Се е во ред, само се чудам како Интер не даде некогаш гол од офсајд?? Еден барем, за повеќе не правам муабет.

пошто не се способни да дадт икаков гол треба автогол да си даваат другите

На рамното 20 сантиметри како што покажа Скај. Прилично тешка одлука за донесување затоа што од прекин беше и се исчука пред да стигне до Љоренте. Линискиот судија беше малку и поназад од што треба, што придонесе мислам да не го крене знаменцето.
Uvek be za juve teshka procenka, majku mu stara..

Ова општо зборуваш или само оваа сезона?

Оваа сезона, а и општо може да се каже. Не приметуваш дека ова се случува секој втор натпревар кога е во прашање Јувентус?

пошто не се способни да дадт икаков гол треба автогол да си даваат другите

Барем не ја броиме стативата како последен човек во одбрана.

Оваа сезона, а и општо може да се каже. Не приметуваш дека ова се случува секој втор натпревар кога е во прашање Јувентус?

Барем не ја броиме стативата како последен човек во одбрана.

ок пријавете се да бидете судии и не спамувајте тука плс ок

Инлер ја удри топката со намера да му ја тргне на Тевез и истата заврши во раце на Реина.
Ова е чист индиректен удар, кој со малку среќа може и гол да значи.

Ќе го преќутиме тоа.

Пре тоа сомнителен фаул од Бонучи врз Инсиње, нешто што личеше на дајв.
Нешто што како да го подизгуби Роки(тој мислам беше сиркаов) и почна фаул за се за суди.

Инлер ја удри топката со намера да му ја тргне на Тевез и истата заврши во раце на Реина.

Ќе го преќутиме тоа.

daj be kako ne vi e sram, minimum 10 puti imase stiuacija u koja nema faul a sviri faul za Juve, i obratno...
cist primer zutiot za Hamsik, i faulot na Pirlo vrz Higuain, tie bas eden po drug dojdoa

Пирлооооооооооо :vozbud:

:cuc::cuc::cuc:

Многу чуден залет на Пирло, изгледаше како да ќе нафрла. Мајндфак му праел на Реина :icon_lol:

Pirlooooooooo :vozbud:

Стар бил, ќе го даваме во Јувентус ...

---------------------

Pogbaaaa

RandyMarshJizz.jpg

Пирло како на времето Платини,два три чекори и бум:cuc::cuc::cuc:

Погбааааааааааааааааааааааа
:pos: :pos:

Реина у пензија под итно!

Ako ova ti e definicija za indirekten udar, mozhes slobodno da prestanesh da gledash fudbal.

Patem, ne znam kako ne dobi zholt Pirlo za faul pri kontra, a Hamshik dobi zholt za borba za topka... Aj chestito neka vi e pobedata, air da ne vidat juventus od ovaa pobeda.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom