Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@Mondonico ај објасни ми ја “лошата“ положба на судијата, а @Bianconero vero нека ми ја објасни “врвцата“ во офсајд.
![]()
Сликата е катастрофална. Во реалната ситуација судијата беше еден метар поназад. Озбилно тоа ти го зборувам.
Смален е теренот,види го овој @Stefan stek сака само да ве намести со тие пусти офсајди ја кропнал сликата.
ooh waait...
Нигер ти олади малце со тоа глупите постови,не си више интересен,ко пензионер у автобус си,досаден и небитен.
Ај он топик од мене.
Факат факт,факт број еден е дека имате огромна помош од судиите,и оваа и претходните сезони.Сомнителни ситуацииј,подарени пенали,несудени офсајди при постигнување на гол/ови и ред други други ситуации.
Со онаков состав што го имате треба да се прошетате низ Серија А,а не судиите да ви помагаат да победите една Џенова...со гол од пенал.
Не знам што да ви кажам,јас да сум фан на јуБе и да се радувам на онакви победи со помош на судии,едноставно ќе се сокријам дома од срам и нема да искочам една недела од дома.
Како на Интер не му се судат така лесни пенали,па судиите да замижуваат на одредени ситуации како на пример офсајди,фаули,жолти картони.
Не биди толку сигурен во ова што го пишаМногу чудно е што судиите не му помагаа на ЈуБе од 2007 до 2012 и одеднаш преку ноќ им светна во глава да му помагаат да освојува титули. Пред тоа 6 години се беше чисто и средено како во библиотека и сега си рекле судиите "aј ќе го правиме ЈуБе шампион на сила".
Смален е теренот,види го овој @Stefan stek сака само да ве намести со тие пусти офсајди ја кропнал сликата.
ooh waait...
Нигер ти олади малце со тоа глупите постови,не си више интересен,ко пензионер у автобус си,досаден и небитен.
Ај он топик од мене.
Факат факт,факт број еден е дека имате огромна помош од судиите,и оваа и претходните сезони.Сомнителни ситуацииј,подарени пенали,несудени офсајди при постигнување на гол/ови и ред други други ситуации.
Со онаков состав што го имате треба да се прошетате низ Серија А,а не судиите да ви помагаат да победите една Џенова...со гол од пенал.
Не знам што да ви кажам,јас да сум фан на јуБе и да се радувам на онакви победи со помош на судии,едноставно ќе се сокријам дома од срам и нема да искочам една недела од дома.
Како на Интер не му се судат така лесни пенали,па судиите да замижуваат на одредени ситуации како на пример офсајди,фаули,жолти картони.
Задолжителниот „шо-дека-првиот-е-од-офсајд-кога-тепавме-3-0“ постДобри сте плачковци, добри. Јуве со помош на судиите до победа од 3-0.
Кога игра Јуве темава се претвара во тема за колективно плачење и кукумавчење, само не ми е јасно како сами на себе не сте си смешни.
Задолжителниот „шо-дека-првиот-е-од-офсајд-кога-тепавме-3-0“ пост
Го барав, да го немаше јас ќе го напишев за тебе жими сеСамо договорете се со Scirea зошто тој вика утакмица што завршила 1-0 не може да е наместена. Контрадикторни сте.
Се разбира тука се и задолжителните “а-кога-не-свирнаа-фаул-врз-бонучи?“, “тешка-ситуација-за-судиите“ и “судиите-во-италија-се-лоши“ постови.
Се само да се заборави дека сеоја утакмица ви е како роденден.
О
ТЕ
ПАЈ
ТЕ
СЕ
Лопови.![]()
Само договорете се со Scirea зошто тој вика утакмица што завршила 1-0 не може да е наместена. Контрадикторни сте.
Многу чудно е што судиите не му помагаа на ЈуБе од 2007 до 2012 и одеднаш преку ноќ им светна во глава да му помагаат да освојува титули. Пред тоа 6 години се беше чисто и средено како во библиотека и сега си рекле судиите "aј ќе го правиме ЈуБе шампион на сила".
Абе каков офсајд, раката му е во офсајд а со неа не може да даде гол (oсвен ако е Адријано) така да не се стекнал со никаква предност во однос на одбраната на Наполи.Задолжителниот „шо-дека-првиот-е-од-офсајд-кога-тепавме-3-0“ пост![]()
и те како ви помагаа .... со тоа што јуве едноставно немаше доволно квалитет за разлика од сега. нормално тука огромна улога имаа и медиумите кои на приме 2 месеци ќе зборуваат за пеналот врз ибра или офсајдот на мајкон отколку за помошта што ја добиваше јуве. или во превод :
http://www.youtube.com/watch?v=LQB9179Y2RU
така да батали ги муабетиве дека ова е од сега.
конкретно за утакмицава ваков офсајд се суди во 50% од спорните ситуации дека е многу тешко да се примети. за помоќен клуб без разлика кој нема да се санкционираат.
Вчера наместо да се коментира за класиката од слободен на Пирло или за можеби најдобриот гол во сезоната на Погба тука се мрчи како првиот гол бил од офсајд. Стварно некои луѓе се преоптоварени од глупости и незнаат да уживаат во фудбалот.