Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako ova ti e definicija za indirekten udar, mozhes slobodno da prestanesh da gledash fudbal.
Patem, ne znam kako ne dobi zholt Pirlo za faul pri kontra, a Hamshik dobi zholt za borba za topka... Aj chestito neka vi e pobedata, air da ne vidat juventus od ovaa pobeda.
Ako ova ti e definicija za indirekten udar, mozhes slobodno da prestanesh da gledash fudbal.
Patem, ne znam kako ne dobi zholt Pirlo za faul pri kontra, a Hamshik dobi zholt za borba za topka... Aj chestito neka vi e pobedata, air da ne vidat juventus od ovaa pobeda.
Погбааааааааааааааааааааааа
![]()
Реина у пензија под итно!
Оваа сезона, а и општо може да се каже. Не приметуваш дека ова се случува секој втор натпревар кога е во прашање Јувентус?
Барем не ја броиме стативата како последен човек во одбрана.
Bogami nikoj drug vo svetot nema dadeno gol od sloboden!Секој втор натпревар ти е класично претерување и клише муабет. Се разбира никој овде ништо не напиша кога минатата сабота на 0-0 врз Џовинко не свирнаа пенал.
А за тоа дека Интер општо не давал голови од офсајд, нема да искоментирам затоа што знам дека си паметен човек, не гледаш фудбал од вчера, па да се правиш наудрен. Интер го има дадено најголемиот гол од офсајд и притоа најлесен за сигнализирање што сум го видел во животот. Но заеби таа тема...
Реално не заслужи да загуби 3-0 денес Наполи затоа што играа доста добро. Сепак на ниво беше Буфон кој одбрани неколку топки кои оваа сезона ги примаше, а исто така Барзаљи беше одличен. Пирло и Погба се машини, постигнаа голови кои само тие и никој друг можат да ги дадат. Марота продолжувај им договорите веднаш.
Секој втор натпревар ти е класично претерување и клише муабет. Се разбира никој овде ништо не напиша кога минатата сабота на 0-0 врз Џовинко не свирнаа пенал.
А за тоа дека Интер општо не давал голови од офсајд, нема да искоментирам затоа што знам дека си паметен човек, не гледаш фудбал од вчера, па да се правиш наудрен. Интер го има дадено најголемиот гол од офсајд и притоа најлесен за сигнализирање што сум го видел во животот. Но заеби таа тема...
Реално не заслужи да загуби 3-0 денес Наполи затоа што играа доста добро. Сепак на ниво беше Буфон кој одбрани неколку топки кои оваа сезона ги примаше, а исто така Барзаљи беше одличен. Пирло и Погба се машини, постигнаа голови кои само тие и никој друг можат да ги дадат. Марота продолжувај им договорите веднаш.
Добри сте плачковци, добри. Јуве со помош на судиите до победа од 3-0.
Кога игра Јуве темава се претвара во тема за колективно плачење и кукумавчење, само не ми е јасно како сами на себе не сте си смешни.