- Член од
- 16 септември 2013
- Мислења
- 704
- Поени од реакции
- 691
некоја препорака за наслови ? сакам нешто Sci-Fi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мраз - Јацек Дукај (Бегемот) Цена: 550 ден.некоја препорака за наслови ? сакам нешто Sci-Fi
I robot - Isaac Asimov во Академска е доста поевтина за разлика од Иконанекоја препорака за наслови ? сакам нешто Sci-Fi
По колку се од Академска?[DOUBLEPOST=1430965040][/DOUBLEPOST]Не знам за плаќањето, а влезницата е 30.
Може некој да ми каже која од книгиве на Магор е добро преведена? Капетановата ќерка од Пушкин, Козаци од Толстој, Глувци и луѓе од Штајнбек, Утопија на Мор или Островот на др. Моро од Велс? Најмногу сакам на Штајнбек да ја земам, ама да не си дадам за џабе 100че.
Инаку денес EN-MK речникот на Зозе го зедов - изгор е. Лани 2 за 3000, сега 1 по 2100 беше. И класициве на Академска ги покачиле.![]()
По колку се од Академска?Не знам за плаќањето, а влезницата е 30.
Може некој да ми каже која од книгиве на Магор е добро преведена? Капетановата ќерка од Пушкин, Козаци од Толстој, Глувци и луѓе од Штајнбек, Утопија на Мор или Островот на др. Моро од Велс? Најмногу сакам на Штајнбек да ја земам, ама да не си дадам за џабе 100че.
Инаку денес EN-MK речникот на Зозе го зедов - изгор е. Лани 2 за 3000, сега 1 по 2100 беше. И класициве на Академска ги покачиле.![]()
По колку се од Академска?[DOUBLEPOST=1430965040][/DOUBLEPOST]
По колку се од Академска?
Тешко дека ќе најдеш такво нешто на саемот. Барем нешто сериозно.Ако може препорака нешто за книги шо обработуваат теми со теорија на заговор ( освен Ден Браун ) .
Оваа беше на штандот нас арс ламина, околу 300 денари. А на српски имаше поголем избор.Ако може препорака нешто за книги шо обработуваат теми со теорија на заговор ( освен Ден Браун ) .
ау како го заборавив крешо бе, ја имам јас втората книга, одлична е, сигурно и оваа има што да понудиОваа беше на штандот нас арс ламина, околу 300 денари. А на српски имаше поголем избор.