Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Послем колово титулата отиде во Челзи, ќе беше весело до крај ако се намалеше разликата на 4-5 бода, вака сега Тотенхем нема шанси.
Јунајтед бод по бод и уште се во игра за четврто место, доказ колку се утепани екипите од второ место па надоле.

Дај бе тимовиве нека не играат за Венгер.

Послем колово титулата отиде во Челзи, ќе беше весело до крај ако се намалеше разликата на 4-5 бода, вака сега Тотенхем нема шанси.
Јунајтед бод по бод и уште се во игра за четврто место, доказ колку се утепани екипите од второ место па надоле.
Нее, јака била конкуренцијата оваа сезона, имало многу појќе 'имиња' дојдено. Затоа на Јунајтед му било тешко да го мирисне барем за момент четврто место. Охх бреее...

Да кикснеше денеска Тотенхем или да не се изглупираа некни Челзи тогаш ќе беше завршено, вака можеби Тотенхем ја научија лекцијата од лани и нема да паднат крајниот период. Ќе биде интересно наредните две кола кога Челзи има две гостувања, а овие два пати се домаќини. Ако овде не ја намалат предноста на барем 4 бодови тогаш 99% ќе биде завршено.

Da ti se useram u Swansea-to glupo idete igrajte u nekoe selo u Wels, ne ste za premier liga vie.

The last time Manchester City came from behind at HT to win away in the PL was 22 years ago!!! (April 1995) :eek:

а шо очекуваш да каже? даааааа едвај чекам лето да дојде и трансфер да направам? [emoji28]
клише муабети се тоа

Sent from my iPhone using Tapatalk
Клише муабети ти се твоите. Ако барем малце го пратиш Хазард и Челзи ќе знаеше дека Еден не си оди од Челзи летово. Не е тип на Роналдо или Бејл па чим го побара Реал ќе крши нозе да оди, искулиран си е, не се замара да е најбољи и има речено дека ако си оди од Челзи ќе биде после осојување на ЛШ. Башка на крај на сезонава потпишува нов договор што ќе го направи најплатен играч во ПЛ после Погба. :))

Ke se iznaceka za Ls; znaci za vas nema zima

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Ливерпул, класика, @Peja989 :ban:
Брат, брука. Не знам што да кажам најискрено освен да посакам Клоп да купи асални играчи на лето пошто НЕ МОЖЕ СО ВАКВА МРТВА ОДБРАНА ВО ПЛ. Није ти овој бундес лига сфе да ти заебам. Не играш против Аугзбург, пошто тука факинг Бормут ти кинат 5 бода од можни 6.

Што би рекол побратимот @Scouser88 прва сезона му е, сеуште се привикнува и уште немал трансфер период односно можност да си ги купи играчите што ги сака :pos:[DOUBLEPOST=1491435968][/DOUBLEPOST]Абе ебан Рагнар Клаван ти игра прва постава а Сако од принцип не го игра и го дава на позајмица. Не бе, не знам што да кажам. Да игра добро одбраната ќе треба да ќутам и да пушам пошто со или без Сако си газиме ама вака, кога штопери ти играат Клаван, Матип и Ловрен а ти Сако од курташачење го даваш на позајмица...абе ми доаѓа да зеам јајцава да си ги изџвакам од мука.

Последно уредено:
Брат, брука. Не знам што да кажам најискрено освен да посакам Клоп да купи асални играчи на лето пошто НЕ МОЖЕ СО ВАКВА МРТВА ОДБРАНА ВО ПЛ. Није ти овој бундес лига сфе да ти заебам. Не играш против Аугзбург, пошто тука факинг Бормут ти кинат 5 бода од можни 6.

Што би рекол побратимот @Scouser88 прва сезона му е, сеуште се привикнува и уште немал трансфер период односно можност да си ги купи играчите што ги сака :pos:[DOUBLEPOST=1491435968][/DOUBLEPOST]Абе ебан Рагнар Клаван ти игра прва постава а Сако од принцип не го игра и го дава на позајмица. Не бе, не знам што да кажам. Да игра добро одбраната ќе треба да ќутам и да пушам пошто со или без Сако си газиме ама вака, кога штопери ти играат Клаван, Матип и Ловрен а ти Сако од курташачење го даваш на позајмица...абе ми доаѓа да зеам јајцава да си ги изџвакам од мука.
Побратимот вика и дека победнички менталитет донел Клоп и тоа се гледало во утакмиците со појаки екипи :confused:
Ме интересира само дали е толкав инает или сам верува во се што пишува? :LOL:

Побратимот вика и дека победнички менталитет донел Клоп и тоа се гледало во утакмиците со појаки екипи :confused:
Ме интересира само дали е толкав инает или сам верува во се што пишува? :LOL:
Еве го, на фб ме убедува дека сме кобеле пред утакмица, затоа сме изгубиле хахахахахаа

Ние сме криви сега. Некогаш ние некогаш играчите, масоните,судиите , газдите, вонземјаните, гравитацијата, природата, среќата, Роџерс, Хоџсон итн. Никако Клоп :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom