- Член од
- 7 август 2010
- Мислења
- 3.518
- Поени од реакции
- 5.385
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е да...стварно ова ќе ги погоди ептен...цело време народов ги фали и им иде на стадион..па одеднаш ете ако сите почнат да ги хејтаат и да ги пцујат многу одеднаш ќе им дојде и ќе ги изненади..![]()
Треба еден ваков поздрав за ФФМ, таман сеа со Шпанија пун стадион, некоја парола, и песна цела утакмица исклучиво против нив, или па на полувреме да се напушти стадион, штета само што нема кој тоа да го направи.. Се дур ќутиме, овие ќе си тераат по свое, ќе си пунат џебовите и ќе тонеме.
Го замислувам насловот:Нема да им дојде памет ама друго е кога ќутиш друго е кога ќе те има на светски портали
Немој да ми кажеш дека мислиш на победата тука на Градски коа уствари испадна дека Хрвативе дошле да ораат а не фудбал да играат, па ги фативме на фактор изненаџењеJасно ти е колку е саат кога у судиска надопуна од 3 минути, нашата репрезентација изведува слободен удар цели 45 секунди. Не можат 3 паса да сврзат. Па тоа е неверојатно.
Корните на Ибрахими, преку петерецот, во гол аут.
Кога ке ми текне дека имавме репрезентација која и идеше на Хрватска, трета репрезентација во свет, и играа со муда, вадеа резултати, денешниве бескичмењаци би ги пуштил да си идат пеш.
Јебала те транзиција бе Друљо, и тебе, и оној што те транзитира по кафани само.
Јас веста ја прочитав дури сега Друло кај што вика дека плачеле у соблекувална. Какви глупаци мајко мила еј...фолиранти, мочковци...Ич не ми е жал што се израдував на голот кога го примивме.
Не е до никој, ние у Македонија немаме играчи тоа ни е проблемот.
Она што не го кажуваат е дека плачеле оти на ја фатиле утакмицата, сите ја ставиле Х-Х, но на крајот среќата не ги посака.Јас веста ја прочитав дури сега Друло кај што вика дека плачеле у соблекувална. Какви глупаци мајко мила еј...фолиранти, мочковци...Ич не ми е жал што се израдував на голот кога го примивме.
Не е до никој, ние у Македонија немаме играчи тоа ни е проблемот.