STEALTH
God is a DJ
- Член од
- 25 ноември 2011
- Мислења
- 10.744
- Поени од реакции
- 14.873
Затоа што се смеете на коментарот за Бускетс, затоа не знаете ништо за фудбал.
Абе остај ги...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затоа што се смеете на коментарот за Бускетс, затоа не знаете ништо за фудбал.
Да ама треба и да се покаже револт кон ФФМ, а на Илчо ако не реагираш против него му е гајле ти за кого си отишол кога си платил карта, он ќе си лапне парички, ќе продаде 20 000 карти ќе земе 100тина илајди евра и така ќе си пропаѓаме.Да да, сигурно со грб ќе бидам свртен и нема да ги гледам Иниеста, Бускетс, Касиљас, живи фудбалски легенди и играчи кои се гледаат многу ретко во живо, со оглед на тоа каде живееме.
Патриот или не, во вторник одам да ја гледам Шпанија, а не Македонија.
Se dodeka ne go stavat Zaev za selektor i Shekerinska za ukras nishto od nashata fudbalska reprezentacija.А шо очекувате кога цела репрезентација на сите можни фунцкии е партизирана до коска,зарем не им е срам на сите таму што си се наместија преку партиска линија на функции за да лапаат пари а ништо да не прават?..во сите можни фудбалски центри освен Скопските не се работи ништо поради самата политика на власта...и нормално дека ќе мешам политика бидејќи се доаѓа од самите нив,бидејќи тие копилиња го исполитизираа спортот посебно фудбалот во Македонија и само тие ги гледам одговорни за овој срам што ни го нудат репрезентативците..копилиња вмровски диктаторски...
Да се мочам во политиката и во самата репрезентација каде ги земаат за да бидат продадени,оние мрсулите од ФФМ се фалат нон стоп по Сител и Канал 5 дека работат на нови терени,тренери,граделе секакви можни услови за развој на фудбалот....не чинел Харалампие па не знам што не знам како...кај ви се резултатите бе морони?..
Сега нормално е дека со Шпанија стадионот ќе биди полн бидејќи ФФМ повеќе од пола карти ги распродаде по општинските штабој на власта и тие патриотите први ќе бидат таму за бордење бидејќи нормално си ја сакаат државата,а ние што критикуваме дека не чини работата и дека треба нешто да се смени сме ја неќеле бидејќи од таквите како нас пропаѓала Македонија...абе како не гледа господ да ни стегнат едно 7-8 гола племето нивно смрдено да му го изнаебам..
Има се што имам во моја сопственост да ставам вкладилница на 2 и т2
Што те нема да јадеш гомна за џорчевецот БобиЈас веста ја прочитав дури сега Друло кај што вика дека плачеле у соблекувална. Какви глупаци мајко мила еј...фолиранти, мочковци...Ич не ми е жал што се израдував на голот кога го примивме.
Не е до никој, ние у Македонија немаме играчи тоа ни е проблемот.
За Боби јавно кажувам овде, утка напраив ко Самарџиски под обрач.Што те нема да јадеш гомна за џорчевецот Боби
Гази Боби со младите, вчера не им дозволија на Украина да шутнат у гол.
Se dodeka ne go stavat Zaev za selektor i Shekerinska za ukras nishto od nashata fudbalska reprezentacija.
Strana na shala...Nashite "stranci" se prodavaat i potpishuvat ponizhuvachki dogovori za da igraat vo nekoja treta liga i da sedat na klupa. Koga ke dojdat da igraat za reprezentacija gledaat samo sluchajno da ne se povredat pa i klupata da ja izgubat vo treta liga vo nekoja "vukojebina" zoshto imat shat-pat dogovori... si se povredil? "you are on you own". Ete toa e toa.
Не е работата да мешаме политика,туку работата е тоа да се отргни политиката од спортот ама со оваа багра тоа е невозможно..
Револтиран сум бидејќи самиот лично знам колку е фудбалот исполитизиран кај младинските категории во секој клуб и тоа ме боли..познавам деца што се трудат да успеат,што тренираат и работат да постигнат нешто и да станат успешни фудбалери ама неможат да настапат за Пелистер бидејќи нивните татковци и мајки не се во партијата и тие што се во партијата имаат предност и ќе бидат форсирани бидејќи на тренерите така му е наредено,во спротивно ќе летаат од работа....зарем ова не е страмота?..зарем ваква работа имаше порано кога беше Харалампие или оние другите арамии на власт?..ова брат е диктатура од невидени размери и се додека функционира вака фудбалот и спортот воопшто ние ќе бидиме последни во секој можен спорт..
И не е само Пелистер и Битола во прашање,туку секој ебан клуб и град во оваа наша смрдена држава функционира на исти начин и после ќе се чудиме каде е проблемот
Луд сиии! А ако го победевме Луксембург ќе бевме задоволни? Ќе бевме 4 ти хахаха, не држи вода ништо сваќаш ?? Црно е нема излез![DOUBLEPOST=1441572652][/DOUBLEPOST]Тимчиште сме. Ја не знам како овие може да се нарекуваат фудбалери.
Не знам како додека сите работат на фудбалот и напредуваат и се борат за ЕП нашиве седат со курот во уста.
И не знам зошто ама мислам дека со Шпанциве нема да се посрамотиме..онака Шпанциве се ептен преценета репрезентација а после пораз од Луксембург нашиве ќе нема што да изгубат...ај да не ме сметате луд нема да кажам дека очекувам бод (пошто да бидеме реални поголеми шанси има метеор да не мавне) ама мислам дека може барем со 1 гол разлика да изгубиме..(преку сила 2, ама не повеќе..)
Е да...стварно ова ќе ги погоди ептен...цело време народов ги фали и им иде на стадион..па одеднаш ете ако сите почнат да ги хејтаат и да ги пцујат многу одеднаш ќе им дојде и ќе ги изненади..
Eстонија е 3та и има постигнато 4 а примено 5 голови, и има 10 бода!Meanwhile, Исланд се квалификуваше за европско, истиот Исланд што го шљакавме дома пред едно 5 години.
Или со други зборови, да не сме ние овие репрезентации уште ќе немаат победа во својата историја. Ние сме како најголемата курва у град, на која сите го скинале лумферотАндора, Лихтенштајн,Луксембург - Done
Сан Марино,Ватикан,Гибралтар,Косово,Западна Мкд - Loading...
Ретко која репрезентација може да се пофали со порази против овие репрезентации.