Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Следен да не нагузи е Сан Марино! 500 луѓе, од кои 100 работат во Фудбалската федерација, а се бравари, лимари, самарџии, електричари, водоинсталатери, кондураџии и да не не чуди ако видите некоја залутана медицинска сестра! Чисто онака пошто на исто рамниште се со инвалидиве наши!

По по по по .... Немам зборови...

Чекајте малку другари ...
Сега треба во вторник 90 мин да се вика ФФМ мафија и да се исфиркуваат овие циркузантиве... Апел до сите што ќе одат да гледаат 11 кубици дрва.

П.С. Абе какви кубици ... 11 ластегарки и потсекалци
И ништо нема да се направи. Лесно ќе е урлање и кукање се додека не се собере маса толпа пред ФФМ седиште и узурпирај ко СДСМ со шатори на оние терените и да им се биде бодеж во очи постојано за што се работи. А па ова денеска што се одигра е патетика . Анти фудбал . Љубинко вика сум ги припремувал при офанзива трансформација,а екипава не ти е ни воиграна друже. МТВ коментаторов чим ти дава забелешка дека у екипа,креатор ти е Шиков на 25 метра угоре а средината само враќа до Шиков е бедно. Трајковски,Абдура,Ибраими,Ивановски,ама сите колку толку играат во европски лиги со добар квалитет и лошо е ова да се гледа,добри до степен фудбалери а катастрофа да не ги искористиш и воиграш тактички за добра игра .

За претпоследно место сме вака накурчени, замислете што ќе беше да беше ова решавачка за влез во бараж?!? :tapp:

За претпоследно место сме вака накурчени, замислете што ќе беше да беше ова решавачка за влез во бараж?!? :tapp:
Научна фантастика бате, научна фантастика!

Не заебавајте кој ќе кине карти , сите ќе одат да ги гледат Иниеста , Рамос , Касилијас , Фабрегас , Диего Коста .. никој нема да оди за дрвата , да играа со Луксембург дома само роднините нивни ќе беа. Сакам да не посрамотат , едно 7-8 гола.

Не заебавајте кој ќе кине карти , сите ќе одат да ги гледат Иниеста , Рамос , Касилијас , Фабрегас , Диего Коста .. никој нема да оди за дрвата , да играа со Луксембург дома само роднините нивни ќе беа. Сакам да не посрамотат , едно 7-8 гола.
Јас сакам двоцифрено. Онака, да биде резултат за паметење, што и Шпанците ќе го раскажуваат, без разлика што победиле против аматери.
Ама, штета што не се такви Шпанците и нема да не тепаат со голема разлика. Ќе ни поведат со 4-5 гола и после 60та минута ќе си ја држат топката и ќе си ја подаваат на наша половина. Е дури после 80та, некој од замените шпански ако сака да се докаже може да ни здрват 1-2 гола, па да изгубиме со 6 гола разлика, ама тоа е ништо, малку е, треба повеќе.

Му се смееја на Катанец, дури дел беа и навредени од неговата изјава пред многу години...:D
Во право бил чоекот...
Треба да имаш живци дебели како ортома за да работиш со вакви кретени од играчи:sramezliv:.
Искрено таа генерација на Катанец се ванземаљци за овие. Шумуликоски го тролаа цело време типот е поим за среден играч за сите овие.

Многу сум тажен по еден ваков меч. Ова е класичен натпревар кој покажува дека противникот ќе казни кога не се реализираат такви големи шанси. Имаме голем проблем со реализацијата и сето тоа е алармантно. Јас не знам кога ние би дале гол, ако не против Луксембург. Разочаран сум затоа што имаме резултат кој не го заслуживме. Разочарани се и фудбалерите, плачат во соблекувалната. Жал ми е, затоа што покажаа желба за победа, но реализацијата ни е катастрофална. Мислам дека не згрешив што ги повлеков од игра Трајковски и Ибраими, тие не одговорија соодветно во нападот и почувствував дека ни се потребни свежи сили“,
„Мислам дека кога ќе го анализираме мечот, ќе видите дека овој дуел ќе ни покаже како сме на добар пат во конструирање на играта, затоа што создаваме шанси, но немаме реализација“, заврши на крајот Друловиќ.:гомце:

Редно време е да бидеме реални и да се погледнеме во очи, да не се лажеме преку медиуми и не знам што. Па ова е очајно ние веќе со години немаме изиграно добар натпревар. Срамота :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

И ништо нема да се направи. Лесно ќе е урлање и кукање се додека не се собере маса толпа пред ФФМ седиште и узурпирај ко СДСМ со шатори на оние терените и да им се биде бодеж во очи постојано за што се работи. А па ова денеска што се одигра е патетика . Анти фудбал . Љубинко вика сум ги припремувал при офанзива трансформација,а екипава не ти е ни воиграна друже. МТВ коментаторов чим ти дава забелешка дека у екипа,креатор ти е Шиков на 25 метра угоре а средината само враќа до Шиков е бедно. Трајковски,Абдура,Ибраими,Ивановски,ама сите колку толку играат во европски лиги со добар квалитет и лошо е ова да се гледа,добри до степен фудбалери а катастрофа да не ги искористиш и воиграш тактички за добра игра .

Каков народ имаме добро ќе е да почнат да викаат прво а после да се радикализира... Ама друга песна ќе биде... Ќе одат 90 % за Шпанија да ја гледаат т.н. навивачи на барса, реал и остали кои освен меси и роналдо не знаат ништо... А да е до мене треба во исламската држава да се депортираат.

Кој си ти бе протест да праиш? Па овие Жута,Абдурахими и пар други сколовранци ти ги скаутираше и возвиваше при секој добар потег пред некое време сеа бараш да се протестира бем ти тоа љунгата.

Ќе ми играат мене 10 Албанци у репрезентација и сакаш резултат епа еве ти резултат сфе ли им ебам јас нив.

Прв спорт да ти е фудбал цел живот и без кејф да треба да одиш на стадион па ме заболе кур и за Шпанија, не им идам ни таму ќе ти ебам и Рамос и Бускец.

Не кур ми барај сеа протести иди со Шпанија дудлај му го на Абдул.

Последно уредено од модератор:
Каков народ имаме добро ќе е да почнат да викаат прво а после да се радикализира... Ама друга песна ќе биде... Ќе одат 90 % за Шпанија да ја гледаат т.н. навивачи на барса, реал и остали кои освен меси и роналдо не знаат ништо... А да е до мене треба во исламската држава да се депортираат.

Не, братучетка ти знае за повеќе од Меси и Роналдо.

Имало скаути од Вердер, Леверкузен, Андерлехт,Селтик, Дармштад, Нанси.....Еј по ова ќе им го видиш мозокот незнаат ни да се продадат еј. Какви глупаци мајко мила да видам некој од ова лузериве ќе му се згазам од смеење у фаца.:pos::facepalm:
Добро ме интересира, дали некој ќе оди со Шпанија да гледа да им го пуни џебот на говедава што од повик лапаат евра со три нули?! Сиктер и Касиљас и Рамос и Силва и Мата на самата помисла дека пари им давам на Илчо психопатон и баграта околу него.

Имало скаути од Вердер, Леверкузен, Андерлехт,Селтик, Дармштад, Нанси.....Еј по ова ќе им го видиш мозокот незнаат ни да се продадат еј. Какви глупаци мајко мила да видам некој од ова лузериве ќе му се згазам од смеење у фаца.:pos::facepalm:
Сигурен си дека биле скаути? Може биле претставници на шумските претпријатија на Германија, Белгија, Шкотска и Франција кои дошле да разгледуваат огревни дрва.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom