Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пошто ни за технички дрва не ги бидува, останува ова твоево! Само огревни!Сигурен си дека биле скаути? Може биле претставници на шумските претпријатија на Германија, Белгија, Шкотска и Франција кои дошле да разгледуваат огревни дрва.
Уште Платини играчи да ни напрај и доста еИмаме куќа на фудбалот од Платини лично отворена, зарем малце е?
ќе видите дека овој дуел ќе ни покаже како сме на добар пат во конструирање на играта, затоа што создаваме шанси, но немаме реализација“, заврши на крајот Друловиќ.![]()
Дилдо,не сум ни зборувал и користел воопшто зборот СКАУТИРАМ кога се работело за нив. Ако сакаш да правиш од ништо нешто циркус драма работа како Џонтра те молам воздржи се . Имам пишано неколку поста за нив во момент кога фудбалерите дале согласност дека ќе играат за Македонија и пишав дека сум ги забележал кога сум гледал утакмици случајно и какви импресии од нив. Ги има_ло на MacedonianFootball potencial players week highlights и постираат видеа и коментари.Кој си ти бе протест да праиш? Па овие Жута,Абдурахими и пар други сколовранци ти ги скаутираше и возвиваше при секој добар потег пред некое време сеа бараш да се протестира бем ти тоа љунгата.
Ќе ми играат мене 10 ши'птари у репрезентација и сакаш резултат епа еве ти резултат сфе ли им ебам јас нив.
Прв спорт да ти е фудбал цел живот и без кејф да треба да одиш на стадион па ме заболе кур и за Шпанија, не им идам ни таму ќе ти ебам и Рамос и Бускец.
Не кур ми барај сеа протести иди со Шпанија дудлај му го на Абдул.