Урдинов најѕвер беше од сите, штоперите одлични, Гоче само гради топка и пајџа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
абе шо зборувате... ја тепаме португалија секако!!!
коеф за победа на протугалија е во пад веќе 2 дена!!! ја за утре пробувам македонија да не изгуби!!!
Кај прочита такво нешто, нема врска, си играше лево крило како и секогаш...Добро е за резултатов, 0 - 0 кај португалците кои играле со јак состав...квалитетен резултат.
Ама што е со тимов? Што е со составов? Каде ни се добрите играчи?
И едно нај тешко прашања... ШТО К. Прави ТРИЧКОВСКИ пишан како ЦБ...дали озбилно некој кој што го гледал мечот нека каже...Тричко играше одбрана![]()
На флешскор составите беа целосно изместени,никој не беше на точна позиција,пример Урдинов беше во среден редКај прочита такво нешто, нема врска, си играше лево крило како и секогаш...
кажи ми што направи Ибраими едно добро ,одма ке се согласам со тебе дека бил добар колку топки имаше искоција и една акција 5 на 4 он ке шутира од 23 метри а го чекаат на втора статива 2 -ца и ти ми викаш добар бил ...сигурно се шегуваш
И јас сакам да ја тепаме Ангола ама се мислам ке се случи Македонската работа Нерешено со Енглеска, губиме од Андора..Виде колку се залагаше назад, колку истрча, колку топки пресече...Јест да е напаѓач, ама вчера ние се браневме и задачата по своја страна ја исполна. Е сега што не можеа саглам контра да скоцкаат тоа е друга, но јасно е дека подобро да ги гледаме како младиве гинат на терен, него некои што си го ладатУште Ангола да се тепа, па да се врати колку толку самодовербата кај играчиве.