Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Јас мислев имале договор за сите тие 6-7 сезони, колку мислеа да ги прават? Како тоа инволвираноста на Мартин е одеднаш намалена да сега е одземена скроз? Ваљда ќе се заштител со адвокат ако договорот не бил како што треба? Не ми се јасни деталите што довеле до ваква ситуација. Емпатизирам со Мартин, да сум на негово место и некој таков масакр да прави со моја интелектуална сопственост отворено ќе лаам против лузериве, а не да ги бранам или да ги преобратувам прашањата поставени мене кај нив. Се земено в предвид, премногу трпение има човеков. Секоја му чест за тоа.
Нема трпение, има милиони со кои му е одземено правото да мрчи. И сега само ќе промрчува од време на време. :D

Се загледав гифови од Џакен на нет, blast from the past

tumblr_mscuq79rbE1sntceno1_500.gif

Нема трпение, има милиони со кои му е одземено правото да мрчи. И сега само ќе промрчува од време на време. :D

Meh, зависи од договорот. Ако се согласил на ваков касап, губи доза почат кај мене Мартин. Fuck the millions.

Некој така курташак да игра со твоја креација .... Заеби и милиони и се. Не се потребни.

Ние не ни знаеме дали Најтс Кинг од книгата е истиот Најтс Кинг од серијата. Нема везе, битно избегавајте соушал мидиа, вие што неќете споилери, пошто ликнаа бааѓи јаки споилер сличиња, кои кажуваат понешто.
Сеа нема ја да кажам што, али у следниот пост ќе кажам што не кажуваат. :гик:
Ако не се лажам, Night's King во книгите не ни постои (се уште). ;) Само легенди за него.

Ја сефтисав серијава од последната епизода и почнувам да ви ги разбирам мемињата.

Едино што ме плаши ова оддалечување од случувањата од книгата и тие работи е што сега ќе се пратат реакциите на публиката повеќе и продуцентите ќе имаат место за креативност со случувањата, така да ми се чинит дека 300 срања ќе се издешаваат онака безвезе, за рејтинг.

Абе имаше една во борделот на Бејлиш јака милфица, како се викаше во серијата и вистинското име како и е?
-Ми се чини Џофри (од досада) ја уби со стрела... ?

Аj некоj поупатен нека ми каже дали треба со болната рака да jа допре за да jа зарази или и вака има шанси?

Интернетот е поделен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom