- Член од
- 17 март 2014
- Мислења
- 321
- Поени од реакции
- 478
Нема блага врска ова со книгите, а за француску, не знам ниту јас, ама тука е гугл транслејт. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Night's King станал Night's King откако се вљубил во White Walker-ка.Како трето, љубовна сцена со бел шетач ???? Тоа би било интересно да се види, иако до сега нема прикажано женски бел шетач, така да не е јасно дали тоа би било геј сцена.![]()
![]()
![]()
Само не знам зошто не ја прикажуваат, веројатно е премногу зафатена, чува White Walker-чиња. 

Следнава епизода најавено е дека ќе го скрши интернетот. Едвај чекам.

Следната сезона ќе се придружи и Брајан Кранстон (Walter White)
http://intvseries.com/bryan-cranston-will-star-in-the-game-of-thrones
Asked if he had any plans to work with any other former members of the Breaking Bad cast, Martin nodded:
I’m seriously considering getting Dean Norris, the guy who played Hank, to play a Dornish mineral salesman.

Ние не ни знаеме дали Најтс Кинг од книгата е истиот Најтс Кинг од серијата. Нема везе, битно избегавајте соушал мидиа, вие што неќете споилери, пошто ликнаа бааѓи јаки споилер сличиња, кои кажуваат понешто.
Сеа нема ја да кажам што, али у следниот пост ќе кажам што не кажуваат.![]()
.Абе се заебаваав за тоа дека ќе кажам што ќе има у десета, али и така добар дел од вас тука ги видоа сликите веќе. nvmБарем кажи ни дали уште повеќе се дистанцираат од материјалот, и дали според тебе лично е позитивно истото или it's getting shittier. Не мора други детали.
АминBottom line - сеуште ми е најбоља серија и мислам дека можда се повеќе треба да се држиме до премисата дека серијата е едно посебно дело, а книгата друго.

Ја колку што знам тоа беа лажни торенти и kat.ph ги избришаа.Амин
П.С. На овие им ликнало финалето бе хахаха, пак го пуштиле на медиуми за рецензии и овие го пуштиле на торенти.
Абе се заебаваав за тоа дека ќе кажам што ќе има у десета, али и така добар дел од вас тука ги видоа сликите веќе. nvm
Во врска со другово: За жал се дистанцираат. And it's gettin' shittier.
Ако пред некое време зборевме за прикриени несогласувања на Џорџ со продуцентиве, сеа више тоа е отворено. Не е само работата на AWoW, причина што он не пишуе више за серијава. Више некое време не ни покушава да ги брани одлуките на D&D него вика - прашајте ги нив. Порано се трудеше да ги оправда.
Има доста моменти за кои се знае дека не се слагал, али тоа е , што е - они се главни. Прошлата многу малку, оваа ич нема влијание врз серијата. Негде после свадбата на Џофри, буквално све е у рацете на D&D. А од оваа сезона мислам и дека не го пишуе у тајтл како егзекјутив продјусер.
Одалечувањето од материјалот само по себе не е проблем, проблем е начинот на кој тоа се прави. Реков дека не ми смета коа ќе сменат настан, исход, развој, али ми смета коа ќе ги сменат карактерните црти, особините на некој лик.
Имаше и доста малоумни одлуки до сега, да не набројувам.
Bottom line - сеуште ми е најбоља серија и мислам дека можда се повеќе треба да се држиме до премисата дека серијата е едно посебно дело, а книгата друго.
Можно е да се слики само, не симнувам јас сумњиви торенти така да најверојатно си во право. Како и да е фејл е.Ја колку што знам тоа беа лажни торенти и kat.ph ги избришаа.
Ликна ама не на торенти.
Или сеа се појавило и на торенти, this time 4 real?