Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Следнава епизода најавено е дека ќе го скрши интернетот. Едвај чекам.

Уште една интересна статија,денес објавена.Наводно Мартин не е во добри односи со продуцентите на серијата и соработката не е на ниво како во првите неколку сезони.Сеа колку има вистина во ова...

http://uproxx.com/tv/2015/06/george-rr-martin-showrunner-war/

Според тоа како ја сработија 4та, а сега и 5та сезона, според мене кај што има дим ...

I hate this show!!! Прво Шон Бин, а сега ова?!!! Зоштоооо??!!! А шо убава женичка беше докторката па и Роб не беше лош...
Незнам дали ќе продолжам понатаму....[emoji14]lace:[emoji14]lace:[emoji14]lace:[emoji14]lace:
posted by tapatalk using Internet Explorer

Инаку во Штип е организирано групно гледање на последната епизода од оваа сезона во Дом на Млади

I hate this show!!! Прво Шон Бин, а сега ова?!!! Зоштоооо??!!! А шо убава женичка беше докторката па и Роб не беше лош...
Незнам дали ќе продолжам понатаму....:place::place::place::place:

Of course you will...

Незнам дали ќе продолжам понатаму....:place::place::place::place:

Следната сезона ќе се придружи и Брајан Кранстон (Walter White) :vozbud::vozbud::vozbud:

http://intvseries.com/bryan-cranston-will-star-in-the-game-of-thrones

Го прочита барем текстот пред да го постираш ??

Прво, Мартин не пишува сценарија за серијалот, второ платен убиец да го убие Џон Сноу ?? Кој би го платил за такво нешто кога не е битен во остатокот од Вестерос ??? Како трето, љубовна сцена со бел шетач ???? Тоа би било интересно да се види, иако до сега нема прикажано женски бел шетач, така да не е јасно дали тоа би било геј сцена. :D :D :D

Не се палете на се што ќе прочитате, има многи глупости и сатирични портали по нет-ов, because net is dark and full of spoilers ..... and crap's.

П.С.
Пробај да го преведеш името на платениот убиец од француски. ;)

Го прочита барем текстот пред да го постираш ??

Прво, Мартин не пишува сценарија за серијалот, второ платен убиец да го убие Џон Сноу ?? Кој би го платил за такво нешто кога не е битен во остатокот од Вестерос ??? Како трето, љубовна сцена со бел шетач ???? Тоа би било интересно да се види, иако до сега нема прикажано женски бел шетач, така да не е јасно дали тоа би било геј сцена. :D :D :D

Не се палете на се што ќе прочитате, има многи глупости и сатирични портали по нет-ов, because net is dark and full of spoilers ..... and crap's.

П.С.
Пробај да го преведеш името на платениот убиец од француски. ;)
не сум ги читал книгите така да не сум многу запознаен што е можно а што не е можно да се случи (сепак е ова ГОТ се е можно). И да, не знам француски :)

Нема блага врска ова со книгите, а за француску, не знам ниту јас, ама тука е гугл транслејт. ;)

Како трето, љубовна сцена со бел шетач ???? Тоа би било интересно да се види, иако до сега нема прикажано женски бел шетач, така да не е јасно дали тоа би било геј сцена. :D :D :D
Night's King станал Night's King откако се вљубил во White Walker-ка. ;) Само не знам зошто не ја прикажуваат, веројатно е премногу зафатена, чува White Walker-чиња. :pos:

Ние не ни знаеме дали Најтс Кинг од книгата е истиот Најтс Кинг од серијата. Нема везе, битно избегавајте соушал мидиа, вие што неќете споилери, пошто ликнаа бааѓи јаки споилер сличиња, кои кажуваат понешто.
Сеа нема ја да кажам што, али у следниот пост ќе кажам што не кажуваат. :гик:

11390061_10207291072179759_7355009023746619482_n.jpg

:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom