Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Квалитетот во пишувањето е преочигледен, D&D а и сите останати вклучени продуценти очигледно се светлосни години зад Мартин. Најчист пример за тоа беше разговорот меѓу Даенерис и Тирион, кој не постои во книгите и кој беше најблаго кажано дебилен, за таков тип на главни карактери кои првпат во серијалот се среќаваат.

- Ќе ме обесиш?
- Не знам.
- Аха.
- Зошто патуваше до овде?
- Варис ме донесе.
- Аха, тој шпионот?
- Да, само нему му верувам, и на брат ми.
- Брат ми што го скина татко ми?
- Мхм, ќе ме убиеш сеа, казниш?
- Не, ќе ме советуваш.

за споредба со тоа, квалитетот на дискусиите од претходните сезони:

Дури и тие со Калиси and J-bear се кокакола за голем дел од овосезонските.

Ве знат од дома дека сте толку потресени по серијата?!
Или глумите кој е поголем фан итн...

Глумиме кој е поголем фан. Ти глумиш smartass. Најлошото.

Ќе им еам пиперот ако утепаат утре некого ради неочекуваност/плот твист ради гледаност.

Има стрим опции за гледање? Пишете пп утре тек вечер ќе можам да гледам а обавезно ќе се најди дебил за спољнување.

И јас се мислам на стрим да ја гледам, интернетот утре нема да биде безбеден, може да читаш нешто сосем трето и пак спојлер за серијава да закачиш.

Освен битката за Винтерфел каде што епилогот е неизвесен мислам дека нема да има некои неочекувани работи што ќе се случат во финалето.

Ги имаше претходно некој напишано во спојлер

А зошто барате стримови кога на HBO ќе ја даваат премиерно сега за 2 ипол саата? I don't get it ...

Немате HBO? Away from home?

А зошто барате стримови кога на HBO ќе ја даваат премиерно сега за 2 ипол саата? I don't get it ...

Немате HBO? Away from home?

Неаме HBO провинцијала сме ....

На Сопкаст имате канал бр.149254, мислам дека е романски HBO и тоа со добар квалитет (како за стрим)

Јас само знам дека че се изнервирам по последнава епизода :D

За то нешто е крив Божино, а уште покрив сум јас шо директно прашувам то шо ме интересира. Добро тука е Џуџо, како втор омилен лик :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom