Можда му се завршени само не флекса.Штета што никогаш нема да ги заврши книгите дебелиот.
И заради тоа добивме неколку ретардирани разврски како на пример:
Прегледај го приврзокот 384199
Академска книга ги има сите ем другите книги од Џорџ, а редоследот A game of thrones,A clash of king, A storm of swords,A feast of crows, A dance with dragons и новата што ја пишува 100 години The wishers of wind.Здраво, дали може некој да ми каже како одат по ред книгите и дали од негде можат да се купат на англиски јазик кај нас?
Академска книга ги има сите ем другите книги од Џорџ, а редоследот A game of thrones,A clash of king, A storm of swords,A feast of crows, A dance with dragons и новата што ја пишува 100 години The wishers of wind.
Да тие се после нив може да си ги земеш light novels на Џорџ, како Dunk & egg,fire & blood. Има уште али не ми се читани.Дали е ова ок?
Сакам на англиски и да го вежбам повеќе англискио.Ги имаш и на македонски во Топер
Еве ти ја темата што ти требаСакам на англиски и да го вежбам повеќе англискио.
Novata kje bide The Winds of Winter*Академска книга ги има сите ем другите книги од Џорџ, а редоследот A game of thrones,A clash of king, A storm of swords,A feast of crows, A dance with dragons и новата што ја пишува 100 години The wishers of wind.
Jas gi citam na Angliski, mnogu e podobro. Nekogas znam da zaglavam, posebno so nekoj medieval zborovi I frazi ama google e tuka.Сакам на англиски и да го вежбам повеќе англискио.