Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
steta nema crnci
steta nema crnci
Ok i vo got imase ama ne bea crnci od Valiria so srebrena kosaTanselle е изгледа (пола) црна.
Баш ме интересира што ке посерат.
Тансела не е црнкиња.
Во светот на Мартин, црнци има само на Летните острови и на континетот Соториос.Ok i vo got imase ama ne bea crnci od Valiria so srebrena kosa
Тоа е и најлошото, што мислам дека Бран не стана крал.Ја репризиравме со женава (мене вторпат) таа ја гледаше првпат. Вчера последната епизода ја завршивме. Еден сат имавме дебата, таа со поддршка за Калиси, јас за Џон Сноу дека ја скина. Караше врнеше по Џон. И се согласнивме дека крајот е тапа. Барем да завршеше кога Змејот го изгори тоа тронот и ајт сите у курац нема крал, никој. После тоа дрн дрн јариња, па тоа сакатото Крал (не знај кај се најдува цело време задумано) па овој Најт Воч и врвот на се Санса кралица. Факинг Санса, најтапа ликот во цела серија кој се на готово чекаше се вгнезди. А од друга страна тоа и не е така лошо, поука е дека еден куп ликови гомнари околу нас на готово начекуваат и стануваат „кралеви" без да мрднат со таквото, на плеќите на другите.
Тоа е така накратко. Пак ми беше добро возење иако вторпат, освен последната сезона (од која тепачките со умренине ми беа топ)
Баш напротив, ти можеше си мислиш дека луѓето имаат проблем само со осмата сезона.Многу ми се смешни луѓето што мислат дека проблем е само осмата сезона.![]()
Зашто би коментирал ако немам?Баш напротив, ти можеше си мислиш дека луѓето имаат проблем само со осмата сезона.
Луѓето имаат проблем со сите сезони после 5тата, иако и 5тата си имаше некои фалинки, али поминуваа.
Ти ја имаш изгледано серијата?