Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
348597129_285123964042943_1843709261215165936_n.jpg

Штета што никогаш нема да ги заврши книгите дебелиот.

И заради тоа добивме неколку ретардирани разврски како на пример:

1689245423366.png

Здраво, дали може некој да ми каже како одат по ред книгите и дали од негде можат да се купат на англиски јазик кај нас? :)

Здраво, дали може некој да ми каже како одат по ред книгите и дали од негде можат да се купат на англиски јазик кај нас? :)
Академска книга ги има сите ем другите книги од Џорџ, а редоследот A game of thrones,A clash of king, A storm of swords,A feast of crows, A dance with dragons и новата што ја пишува 100 години The wishers of wind.

Академска книга ги има сите ем другите книги од Џорџ, а редоследот A game of thrones,A clash of king, A storm of swords,A feast of crows, A dance with dragons и новата што ја пишува 100 години The wishers of wind.

Дали е ова ок?

Novata kje bide The Winds of Winter*
Автоматски споено мислење:

Сакам на англиски и да го вежбам повеќе англискио.

Jas gi citam na Angliski, mnogu e podobro. Nekogas znam da zaglavam, posebno so nekoj medieval zborovi I frazi ama google e tuka.

Јас пак ја почнав, трета сезона почнувам денес. ПЕРФЕКЦИЈА. :love:
Имав заборавено неколку работи, сепак 2011 беше пред 13 години :coffee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom