Friends

Дали ги има некој преводите пишав погоре за кои сезони и каков превод дај одговорете се фалите дека гледате пуштете некој превод да гледам и јас :helou:

Јас ги симнав од мрежа од кабелски интернет и за жал не се со превод :(
ИНаку не можам да одвојам кој ми е омилен лик. Сите ги обожавам како целина и затоа и ми се интересни, секој е приказна за себе:pos2:

Friends subtitles!

Дали ги има некој преводите за сезоните 1,2,3,4 и 5 од Friends (Пријатели) со превод на српски ,хрватски или македонски.Најдов некои на итернет на некои страни ги подесував али пак бега или касни преводот :toe:
Или пак ако ги има некој комплет со превод убаво изтитлован нека ми пиши :nesum:

Изволте:

[http://www.mediafire.com/?lcyzyztnfn1

Денеска го добив мојот најууубав поклон, нешто што сум го посакувал цел мој живот. Тој поклон изненадно го добив од мојата сакана, (што знае што сакам и точно знае како да ми го направи животот поубав ) !!! Што е тоа неколку слики и малку објаснувања околу нив.

Доаѓаат во една големка кутија, е околу 1 кг тешка :)

dsc5567600x399.jpg

Истата сликана од напред

dsc5568600x399.jpg

Кога ја отворив уште повеќе се изненадив, внатре сезоните се поделени на 6 дела. За секој лик по едно ново пакетче.

dsc5572600x399.jpg

Поглед од горе!!!

dsc5573600x399.jpg

Надвор од кутија

dsc5574600x399.jpg

Во секое пакетче има по 7 двд-а

dsc5576600x399.jpg

Поглед од страна

dsc5577600x399.jpg

Уште3 поголемо изненадување е и списанието кое доаѓа во апкетот, тука има има постери, објаснувања за секоја епизода и итересни случки раскажани.

dsc5578600x399.jpg

Списанието

dsc5581600x399.jpg

Поглед на сите 42 двд-а

dsc5583600x399.jpg

Секое двд со посебен лик, и со негова посебна слика

dsc5585600x399.jpg

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Денеска го добив мојот најууубав поклон, нешто што сум го посакувал цел мој живот. Тој поклон изненадно го добив од мојата сакана, (што знае што сакам и точно знае како да ми го направи животот поубав ) !!! Што е тоа неколку слики и малку објаснувања околу нив.

dsc5567600x399.jpg

Истата сликана од напред

dsc5568600x399.jpg

Кога ја отворив уште повеќе се изненадив, внатре сезоните се поделени на 6 дела. За секој лик по едно ново пакетче.

dsc5572600x399.jpg

Поглед од горе!!!

dsc5573600x399.jpg

Се за тебе љубави :wub:

пак ги даваат на А2 ама тапа...стари сезони....

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

[/U]

ЛЕле и јас ги сакаммммммммм, од каде се купени знаеш?

ЛЕле и јас ги сакаммммммммм, од каде се купени знаеш?

Порачани се директно од Warner Bros, и бидејќи се работи за постара серија се чекаше прво 3 недели за да го изработат пакетот (немет на лагер)
На DVD се гледаат супер, а за на PC да ги гледаш со нив доаѓа player посебен за инсталација.

Порачани се директно од Warner Bros, и бидејќи се работи за постара серија се чекаше прво 3 недели за да го изработат пакетот (немет на лагер)
На DVD се гледаат супер, а за на PC да ги гледаш со нив доаѓа player посебен за инсталација.

фала ке ѕирнам да страната да најдам :)

Најдобрата серија во историјата. Јас до пред скоро време ги добив сите сезони и сега си ги гледам секогаш која ќе сакам да се орасположам или насмеам. Најдобри ми се постарите сезони, односно првата и втората, а најфаца глумец ми е Џои со неговата фраза- How you doing?:pos2:
Гледајќи ги пријателите, сите посакуваме да имаме такво забавно, интересно и искрено пријателство:back:

Сите се мутави, ама Рос ми е закон. Посебно кога прави патетични фаци:pos2:
Добро, Фиби е најмутава:vozbud:

Супер серија, една од ретките серии што би ги гледала пак.

Најдобра серија до сега што сум ја гледал. Џои ми е фејворит. How you doin'. Али за Рос сум се смеел кога од едната страна црн се напраи само. :pos:

И така и на А2 заврши последната епизода од Пријатели :(

И така и на А2 заврши последната епизода од Пријатели :(

Да бе, баш прееска ја фатив.Си се изнасмеав, и онака малку криво ми падна, на крај е онака тажно.Како и да е да е жив и здрав ЈуТуб таму ке си гледам.Просто неможам да се оделам од серијава.:vozbud:

Пријатели е единствениот ситком кој ме задржал пред екран цело време, ги обожавав на времето

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom