Friends

Луѓе кажувајте од каде да ги симнам / гледам од 11 епизода на 10 сезона па до крај.

Лелее ги сакам најмногу на свет пријатели.
Секој лик си е смешен на одреден начин.

Кој ја врати темава назад господ здравје да му даде :) , ќе се насмееме малку.

Во меѓувреме откако ја најдов и ја изгледав секоја епизода по 10-тина пати (знам дека не ви се верува, некогаш ни мене не ми се верува... :) ), проработе чудото наречено Youtube па сега скоро и да нема нешто од Friends што не е ставено таму. Кој има омилени сцени нека си постира, а јас се потрудив да најдам грешки при снимањето, т.е. работи кои повеќето не ги гледале. Еве некои:

Кој ја врати темава назад господ здравје да му даде :) , ќе се насмееме малку.

Во меѓувреме откако ја најдов и ја изгледав секоја епизода по 10-тина пати (знам дека не ви се верува, некогаш ни мене не ми се верува... :) ), проработе чудото наречено Youtube па сега скоро и да нема нешто од Friends што не е ставено таму. Кој има омилени сцени нека си постира, а јас се потрудив да најдам грешки при снимањето, т.е. работи кои повеќето не ги гледале. Еве некои:

Да и јас сум приметила

eve edno i od mene :helou:

Џои дефинитивно ми е фаворит:smir:

Кој има ХРТ 2 на кабелска, од оваа недела се репризираат Френдови, секој работен ден на пладне, од прва сезона :tv:

:pos2::pos2: Ова шоу никогаш нема да изумре....мора да се снимаат уште серии... незнам дали тоа се прави...али ако не ... тогаш мора повторно...најдбоље се ....
Омилен лик хмм.... Џои ваљда али сите се своја прича и се мн добри глумци :helou:

Страшна работа, преку 1000 клипови на youtube и скоро сите имаат 6 или 7 цифрени посети...

Неколку луди моменти:

Девојката на Џои има „адамово јаболко“ :pos2:

„Онаа“ со откривањето тајни (if i go down i am taking everybody with me! :pos2:)

Уметничкото име на Џои е Џозеф Сталин :pos2: (масло на Чендлер...)

„Онаа“ кога ќе го загубат бебето во автобус :jaj:

„Онаа“ со гласините за Рејчел (Brad Pitt)

Лудница...:pos2:

^ Не ги заборавај и овие:

Чендлер и неговата фотогеничност. :vozbud:

За ноќ на вештерките.. :pos::pos:

И мојот омилен:

:pos::pos::pos: Прајслес :)

Доколку сакате уште повеќе смеење откако побарајте на торент Friends Bloopers. Тоа е "филм" во траење скоро од 2 часа, но се работи за секоја сезона како правеле грешки при снимање. 100 пати е посмешно од серијата сум го гледал повеќе од 4 пати :pos2::pos2:

Ги има сите „блуперси“ и на youtube.

Мојот омилен blooper:

Прво е оригиналната сцена, кога издржале да не се смеат (освен Рејчел), а потоа е bloopers-от

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom