Friends

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
Ги имам сите сезони секоја епизода ми е гледана барем по 10 пати и пак ми се смешни !

Закон серија !!!!!!!!!
Јас ги гледам по 15ти пат (да не претерам де :pipi::kesa:).Ги догледувам сите 10 сезони, по два месеци пак почнувам одново :tapp:згушив знам, ама баш ми делуваат позитивно на расположение:back:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.423
Јас ги гледам по 15ти пат (да не претерам де :pipi::kesa:).Ги догледувам сите 10 сезони, по два месеци пак почнувам одново :tapp:згушив знам, ама баш ми делуваат позитивно на расположение:back:
Јас исто. Многу ги сакам. Мислам дека ги научив сите реплики на памет. Немам сега многу време ама деновиве ќе ставам и некое клипче од youtube. Има се и сешто од Friends таму, треба да постираме на темава.

Saiya Jin

Dizzy Fingers
Член од
26 април 2006
Мислења
1.266
Поени од реакции
10
Веќе неможам да бројам колку пати ги имам изгледано сите сезони од пријатели. Почнавме со брат ми да се заебаваме со реплики од пријатели. Веќе досадно ми стана да ги гледам една по друга па одам на shuffle и која се падне таа :). Дури и заспивам со пријатели. Но колку и да ги гледам секогаш ми се смешни. Серија како оваа тешко кој може да направи.

D

D_NazGUL

Гостин
Само што заврши 10-та сезона си ги нарачавме оригинали со жена ми и од тогаш непрекидно ги гледаме. Инаку тоа се неедитирани верзии, така да има многу отсечени делови од телевизиската верзија, особено моменти кога Чендлер влегува во елемент. Најдобра ситком серија според мене. Најдобар елемент - нормално ЧЕНДЛЕР!

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
Леле, сега сакав да гледам филм, ама кога си читам за Пријателиве, ништо...пак ќе ги гледам, моментално сум до 8 сезона, 5 еп.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.423
Леле, сега сакав да гледам филм, ама кога си читам за Пријателиве, ништо...пак ќе ги гледам, моментално сум до 8 сезона, 5 еп.

За неколку епизоди ти доаѓа таа со Бред Пит кога се мразат со Рејчел, тоа е лудница :pos2:. Осма или деветта епизода.

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
Овие сега се кога Рејчел е бремена....Ама епизодата со УНАГИ , не можам да ја заборавам.:smeshko::pos::pos::pos:
П.С. Во деветта епизода е Бред Пит, да

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.423
Овие сега се кога Рејчел е бремена....Ама епизодата со УНАГИ , не можам да ја заборавам.:smeshko::pos::pos::pos:
П.С. Во деветта епизода е Бред Пит, да

УНАГИ, една од најлегендарните епизоди, иако тешко ми е да одвојам некои:

Првата и втората сезона ми се најдобри, иако да не барам мани, целото шоу е за десетка!

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
И јас исто, г гледам од 1 до 10 сезона и пак, нон стоп :kesa: Колку и да ги гледам не се досадни, секогаш ме насмеват, колку и да сум нерасположен успеват да ме насмеат, секогаш се оргинални и секоја епизода им е различна. Friends FOrever
watchfriends.net овде можете да ја најдете секоја епизода во категории по сезони.

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
Дали ги има некој преводите за сезоните 1,2,3,4 и 5 од Friends (Пријатели) со превод на српски ,хрватски или македонски.Најдов некои на итернет на некои страни ги подесував али пак бега или касни преводот :toe:
Или пак ако ги има некој комплет со превод убаво изтитлован нека ми пиши :nesum:

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
ептен јака серија ја гледав порано
џои е :zver:

Ј

јовица11

Гостин
Моментално покрај Речиси совршена на Алфа и Пријатели (пак) се единствните нешта кои ме врзуваат за телевизорот (чудно колку малку време гледам телевизија).

Kajgana Shop

На врв Bottom