Јас ги гледам по 15ти пат (да не претерам де :kesa.Ги догледувам сите 10 сезони, по два месеци пак почнувам одново згушив знам, ама баш ми делуваат позитивно на расположение:back:Ги имам сите сезони секоја епизода ми е гледана барем по 10 пати и пак ми се смешни !
Закон серија !!!!!!!!!
Јас исто. Многу ги сакам. Мислам дека ги научив сите реплики на памет. Немам сега многу време ама деновиве ќе ставам и некое клипче од youtube. Има се и сешто од Friends таму, треба да постираме на темава.Јас ги гледам по 15ти пат (да не претерам де :kesa.Ги догледувам сите 10 сезони, по два месеци пак почнувам одново згушив знам, ама баш ми делуваат позитивно на расположение:back:
Само што заврши 10-та сезона си ги нарачавме оригинали со жена ми и од тогаш непрекидно ги гледаме. Инаку тоа се неедитирани верзии, така да има многу отсечени делови од телевизиската верзија, особено моменти кога Чендлер влегува во елемент. Најдобра ситком серија според мене. Најдобар елемент - нормално ЧЕНДЛЕР!Јас ги гледам по 15ти пат (да не претерам де :kesa.Ги догледувам сите 10 сезони, по два месеци пак почнувам одново згушив знам, ама баш ми делуваат позитивно на расположение:back:
Леле, сега сакав да гледам филм, ама кога си читам за Пријателиве, ништо...пак ќе ги гледам, моментално сум до 8 сезона, 5 еп.
Овие сега се кога Рејчел е бремена....Ама епизодата со УНАГИ , не можам да ја заборавам.:smeshko:
П.С. Во деветта епизода е Бред Пит, да
И јас исто, г гледам од 1 до 10 сезона и пак, нон стоп :kesa: Колку и да ги гледам не се досадни, секогаш ме насмеват, колку и да сум нерасположен успеват да ме насмеат, секогаш се оргинални и секоја епизода им е различна. Friends FOreverЈас ги гледам по 15ти пат (да не претерам де :kesa.Ги догледувам сите 10 сезони, по два месеци пак почнувам одново згушив знам, ама баш ми делуваат позитивно на расположение:back: