Friends

Ј

јовица11

Гостин
На А2 моментално оди епизодата кога гостува Бред Пит,онаа во која тој и Рејчел не се поднесуваат:pos2:Hilarious!

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
На А2 моментално оди епизодата кога гостува Бред Пит,онаа во која тој и Рејчел не се поднесуваат:pos2:Hilarious!
Леле, да! :vozbud:
Не ни знаев дека тоа време ги даваат, очекував Саут Парк да почне, кога наеднаш Бред се појави на врата! :wub:
Прекрасна епизода! Патем, и јас би се зачленила во Rachel Green Haters Club. :icon_lol:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Ја обожавам серијата. имам многу сличности со шмекерот Џои :) Еве ќе признаам ја крадам понекогаш коа шмекам неговата финта "Hooow youu doiingg"

Ј

јовица11

Гостин
Леле, да! :vozbud:
Не ни знаев дека тоа време ги даваат, очекував Саут Парк да почне, кога наеднаш Бред се појави на врата! :wub:
Прекрасна епизода! Патем, и јас би се зачленила во Rachel Green Haters Club. :icon_lol:
Зашто бе?!Јас ја обожавам,омилен лик ми е:wub:

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Ги имам сите сезони секоја епизода ми е гледана барем по 10 пати и пак ми се смешни !

Закон серија !!!!!!!!!

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Јас ги гледам на нет, и не ми здосадуват толку се топ, а омилени ми се Фиби и Јои. Вчера што видов една сцена сум се помо4ал, ај ке цитирам:

Monica and Chandler babysit
MOnica: Chandler this is the last day i am ovulating, we should try to make a baby.
Chandler: I am not shure i can.
Monica: What, whell we'll give it a minute, you are not 18.
Chandler: NO bacause of Ema.
Monica: So what, she is a baby.
Chandler: Whel she is aware when we live the room, mabey she will sence that wwe are doing it.
Monica: I guess you are right.
Chandler: You guess i am right, when we were in ........ you didn't wanted to do it because you thought a deer was staring at us.
Monica: Whell what kind of a sick busterd would like to do it infron of a deer? :pos2::pos2::pos2:
Измачих се а можеех да ставам и видео :kesa:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
НАЈПОПУЛАРНАТА комедија на сите времиња, и мене ми е омилена, Чендлер многу си го сакав
али сега не ја гледам на А2, а до каде се на А2?

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Како беше вистинското име на Рос ? , инаку тој највише ми одговара некако у карактер, баш сабајлево гледал и приметив тоа :pos: , однесуењето, не ефикасното шмекање ,три растурени брака, кoга стануе збор за врска секоаш паника го фача a да не зборимо за брак :pos: и наомилена фора ми е ,,we at on the break,, , а инаку закон е и Џои и особено со тоа ,,How you doing,, т.е свите са посебни на свој начин ... :pipi:

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
И мене ми беа најбоље особено Џои - ака - ШмеЌерот :)

Kajgana Shop

На врв Bottom