Дали ги има некој преводите за сезоните 1,2,3,4 и 5 од Friends (Пријатели) со превод на српски ,хрватски или македонски.Најдов некои на итернет на некои страни ги подесував али пак бега или касни преводот
Или пак ако ги има некој комплет со превод убаво изтитлован нека ми пиши :nesum:
Се за тебе љубави :wub:Денеска го добив мојот најууубав поклон, нешто што сум го посакувал цел мој живот. Тој поклон изненадно го добив од мојата сакана, (што знае што сакам и точно знае како да ми го направи животот поубав ) !!! Што е тоа неколку слики и малку објаснувања околу нив.
Доаѓаат во една големка кутија, е околу 1 кг тешка
![]()
Истата сликана од напред
![]()
Кога ја отворив уште повеќе се изненадив, внатре сезоните се поделени на 6 дела. За секој лик по едно ново пакетче.
![]()
Поглед од горе!!!
![]()
ЛЕле и јас ги сакаммммммммм, од каде се купени знаеш?Денеска го добив мојот најууубав поклон, нешто што сум го посакувал цел мој живот. Тој поклон изненадно го добив од мојата сакана, (што знае што сакам и точно знае како да ми го направи животот поубав ) !!! Што е тоа неколку слики и малку објаснувања околу нив.
Доаѓаат во една големка кутија, е околу 1 кг тешка
[/U]
Порачани се директно од Warner Bros, и бидејќи се работи за постара серија се чекаше прво 3 недели за да го изработат пакетот (немет на лагер)ЛЕле и јас ги сакаммммммммм, од каде се купени знаеш?
фала ке ѕирнам да страната да најдамПорачани се директно од Warner Bros, и бидејќи се работи за постара серија се чекаше прво 3 недели за да го изработат пакетот (немет на лагер)
На DVD се гледаат супер, а за на PC да ги гледаш со нив доаѓа player посебен за инсталација.
Да бе, баш прееска ја фатив.Си се изнасмеав, и онака малку криво ми падна, на крај е онака тажно.Како и да е да е жив и здрав ЈуТуб таму ке си гледам.Просто неможам да се оделам од серијава.И така и на А2 заврши последната епизода од Пријатели