Friends

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
Дали ги има некој преводите пишав погоре за кои сезони и каков превод дај одговорете се фалите дека гледате пуштете некој превод да гледам и јас :helou:

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
Јас ги симнав од мрежа од кабелски интернет и за жал не се со превод :(
ИНаку не можам да одвојам кој ми е омилен лик. Сите ги обожавам како целина и затоа и ми се интересни, секој е приказна за себе:pos2:

D

D_NazGUL

Гостин
Friends subtitles!

Дали ги има некој преводите за сезоните 1,2,3,4 и 5 од Friends (Пријатели) со превод на српски ,хрватски или македонски.Најдов некои на итернет на некои страни ги подесував али пак бега или касни преводот :toe:
Или пак ако ги има некој комплет со превод убаво изтитлован нека ми пиши :nesum:

Изволте:

[http://www.mediafire.com/?lcyzyztnfn1

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Денеска го добив мојот најууубав поклон, нешто што сум го посакувал цел мој живот. Тој поклон изненадно го добив од мојата сакана, (што знае што сакам и точно знае како да ми го направи животот поубав ) !!! Што е тоа неколку слики и малку објаснувања околу нив.

Доаѓаат во една големка кутија, е околу 1 кг тешка :)

Истата сликана од напред

Кога ја отворив уште повеќе се изненадив, внатре сезоните се поделени на 6 дела. За секој лик по едно ново пакетче.

Поглед од горе!!!

Надвор од кутија

Во секое пакетче има по 7 двд-а

Поглед од страна

Уште3 поголемо изненадување е и списанието кое доаѓа во апкетот, тука има има постери, објаснувања за секоја епизода и итересни случки раскажани.

Списанието

Поглед на сите 42 двд-а

Секое двд со посебен лик, и со негова посебна слика

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
25 февруари 2009
Мислења
110
Поени од реакции
10
Денеска го добив мојот најууубав поклон, нешто што сум го посакувал цел мој живот. Тој поклон изненадно го добив од мојата сакана, (што знае што сакам и точно знае како да ми го направи животот поубав ) !!! Што е тоа неколку слики и малку објаснувања околу нив.

Истата сликана од напред

Кога ја отворив уште повеќе се изненадив, внатре сезоните се поделени на 6 дела. За секој лик по едно ново пакетче.

Поглед од горе!!!

Се за тебе љубави :wub:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
пак ги даваат на А2 ама тапа...стари сезони....

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

[/U]
ЛЕле и јас ги сакаммммммммм, од каде се купени знаеш?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
ЛЕле и јас ги сакаммммммммм, од каде се купени знаеш?
Порачани се директно од Warner Bros, и бидејќи се работи за постара серија се чекаше прво 3 недели за да го изработат пакетот (немет на лагер)
На DVD се гледаат супер, а за на PC да ги гледаш со нив доаѓа player посебен за инсталација.

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Порачани се директно од Warner Bros, и бидејќи се работи за постара серија се чекаше прво 3 недели за да го изработат пакетот (немет на лагер)
На DVD се гледаат супер, а за на PC да ги гледаш со нив доаѓа player посебен за инсталација.
фала ке ѕирнам да страната да најдам :)

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Најдобрата серија во историјата. Јас до пред скоро време ги добив сите сезони и сега си ги гледам секогаш која ќе сакам да се орасположам или насмеам. Најдобри ми се постарите сезони, односно првата и втората, а најфаца глумец ми е Џои со неговата фраза- How you doing?:pos2:
Гледајќи ги пријателите, сите посакуваме да имаме такво забавно, интересно и искрено пријателство:back:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Сите се мутави, ама Рос ми е закон. Посебно кога прави патетични фаци:pos2:
Добро, Фиби е најмутава:vozbud:

Супер серија, една од ретките серии што би ги гледала пак.

П

Паган-др

Гостин
Најдобра серија до сега што сум ја гледал. Џои ми е фејворит. How you doin'. Али за Рос сум се смеел кога од едната страна црн се напраи само. :pos:

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
И така и на А2 заврши последната епизода од Пријатели :(

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
И така и на А2 заврши последната епизода од Пријатели :(

Да бе, баш прееска ја фатив.Си се изнасмеав, и онака малку криво ми падна, на крај е онака тажно.Како и да е да е жив и здрав ЈуТуб таму ке си гледам.Просто неможам да се оделам од серијава.:vozbud:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Пријатели е единствениот ситком кој ме задржал пред екран цело време, ги обожавав на времето

Kajgana Shop

На врв Bottom