Friends

Член од
4 јуни 2009
Мислења
261
Поени од реакции
28
:pos2::pos2: Ова шоу никогаш нема да изумре....мора да се снимаат уште серии... незнам дали тоа се прави...али ако не ... тогаш мора повторно...најдбоље се ....
Омилен лик хмм.... Џои ваљда али сите се своја прича и се мн добри глумци :helou:
Се согласувам во целост...
Најдобра хумуристична серија која е некогаш направена дефинитивно...
:helou:

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
интересна серија беше една од најдобрите хумористични серии а наинтересен џои ми беше и :toe:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.754
Поени од реакции
9.800
Ајде тука ќе продолжам...

I wanna quit the gуm! :(

:pos::pos::pos:

:pos2:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Леле не требеше да ја видам темава, ајде од вечерва почвам да ги гледам по 8-ми пат :pos2::pos2::pos2:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.651
Поени од реакции
59.625
Ај нешто од Joey, се вклопува овде. Епизодата во која Џои избегнува секс со Кармен Електра хаха:

Штета што на youtube го нема делот во кој Кармен го брка по собата, ама го има завршниот дел (мало инфо, Џои имал секс со жени од сите земји на светов освен Исланд хаха )

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ах и Joey Joey штета што беше само две сезони.:nesum:

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Ми остана уште последната епизода од повторното гледање на Пријатели. За жал. Дефинитивно најдобра и најсмешна серија.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Единствена серија која сите епизоди сум ги гледал по 3 пати.Дали ги даваат уштее на А2 ?

Н

'Никола'

Гостин
Абе дечки, да не знае некој што бидна со филмот што требаше да го снимаат? Се шпекулираше на големо дека се пред потпишување на договор да снимат долгометражен игран филм како продолжение на серијата, нешто во стилот на "Сексот и градот". Па ако некој знае до кај е работава, што е како е, нека сподели.
Иначе серијата некни ја догледав по рекорден 7-ми пат (за мене):), и можам да кажам дека кога ќе се соживее човек со ликовите, ништо не може повеќе да го насмее од one and only Friends.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.651
Поени од реакции
59.625
Абе дечки, да не знае некој што бидна со филмот што требаше да го снимаат? Се шпекулираше на големо дека се пред потпишување на договор да снимат долгометражен игран филм како продолжение на серијата, нешто во стилот на "Сексот и градот". Па ако некој знае до кај е работава, што е како е, нека сподели.
Иначе серијата некни ја догледав по рекорден 7-ми пат (за мене):), и можам да кажам дека кога ќе се соживее човек со ликовите, ништо не може повеќе да го насмее од one and only Friends.
Ништо нема да биде од тоа, од стално бил пропаднат проект...

Јас веќе престанав да бројам колку пати ја имам изгледано. Доволно за да ја научам напамет :pos2:

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Фиби е најзакон :) Не знам дали ги имате гледано екстра сцените кога Моника и дава пилули против главоболка, па Фиби ги прочита можните несакани ефекти :pos::pos: паника ли дига цела епизода хахахаха

Kajgana Shop

На врв Bottom