FlashForward

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ај, крајов беше безвезе, ебате cliff-hanger-от.
Па нормално дека е лош човек, ја застрела полицајкана.

Cliff-hanger-от беше центриран на тоа дека ќерка му го видела во визијата... Заедно со синот на Лојд, што дава до знаење дека се некако тие поврзани...

Ќе каже Чарли за Д.Гибонс повеќе... Можеби со самото име има повеќе заебанции,како на пример сите Д.Гибонс во светот(кажа колку се на број) да бидат будни. Инаку, компјутерџијата беше само компјутерџија?Не ви личеше на некој фрик со ватер & фајр.

Навистина интересно како ќе ги направат епизодите кога ќе дојде времето. Навистина оптимистички е да се разработи ваква тематика, задржувајќи го квалитетот. Чисто сумлјам дека освен првите 5-6 епизоди, после ќе не држи во неизвесност до наредната недела како сега.

WoW...Само што ја догледав епизодата и навистина беше маестрална .. Крајот беше фантастичен..Со душа чекам наредна епизода..

WoW...Само што ја догледав епизодата и навистина беше маестрална .. Крајот беше фантастичен..Со душа чекам наредна епизода..

Ќе бидам офтопик...али дечко, аман кажи нешто конкретно, а те читам по темиве, а не, исто ми е - ко да слушам политичар како збори.

Маестрална, фантастична, ништо не кажуваш. Дај бар допринеси на темата, кажи случка која ти се допаднала "маестрално" ако не. Или што било "фантастично" околу крајот.
Вака не само јас, него сите џабе го "кантаме" скролот на маусот, не сфаќам што мерак имаш за вакви празни постови.

Добар почеток на серијава нешо у стилот на 4400 и Херои,ама тешко дека ќе ја надмине Лост.Ама се си мислам ќе ја развлечкаат на преку 4-5 сезони и ќе заебат работа.
Пилот епизодата има гледаност од 12 милиони,а втората 10 милиони.:toe:
Како и да е не ми е во приоритетни серии.Ама за да пополнит време до големиот месец јануари(Лост и 24) е супер.
Of course дека нема да ја надмине Lost. As a matter of fact ниедна идна серија нема да ја надмине Lost, пошто кога ќе заврши 6та сезона ќе ја прогласат за најдобра серија на сите времиња и така и ќе остане. Flashforward е направена да ја замени Lost барем додека да почне 6та сезона. Дури и да ја развлечат со 4-5 сезони нема да се лутиме, бидејќи има добар почеток, иако треба да видиме како ќе се одвива. На пример, и Prison Break имаше неверојатен почеток и фантастични 2 сезони, ама затоа па после 3тата заебаа работа :toe:. Останува времето да покаже.

PS: 24 ќе има и 8ма сезона???

Баш ме интересира што тоа страшно виделе децата во визијата пошто се гледа дека се поврзани некако.
И како што одат работите сите визии одат кон остварување да видиме дали нешто ќе се смени.

и мене вака ми изгледа сомнително:

Но од кај знае девојчето за D. Gibbons, а истовремено го препозна и синот на љубовникот на мајка и :raz: Значи во моментот на blackout-от таа го видела во својата „иднина“, а истовремено била и со „повреденото дете“... Дали тие биле некаде заедно со D. Gibbons. Со оглед на тоа што „иднината“ се случува во 22 часот, би требало да се дома, така да и D. Gibbons би требало да биде со нив, што значи D. Gibbons се знае со овој љубовников на Оливија... не знам зашто, но типацов стварно ми изглеа ко да е замешан во нешто :raz:

или евентуално ако децата се со Д. Гибонс за време на флешот али киднапирани или нешто сл..

и мислам дека убаво започнаа само да не тупат со многу сезони
што пократко тоа бодобро

Баш ме интересира што тоа страшно виделе децата во визијата пошто се гледа дека се поврзани некако.
И како што одат работите сите визии одат кон остварување да видиме дали нешто ќе се смени.

и мене вака ми изгледа сомнително:

или евентуално ако децата се со Д. Гибонс за време на флешот али киднапирани или нешто сл..

и мислам дека убаво започнаа само да не тупат со многу сезони
што пократко тоа бодобро
Не може да бидат киднапирани, ако се киднапирани сигурно оваа Оливија нема да се плеска со Лојд, а и болново дете и го знае името :raz: Сепак мислам дека на крај визиите нема да се остварат, можеби само добрите :pos: Само предупредување

Погледната и втора епизода.

Интересно.
He who foresees calamity, suffers them twice over?
Занимлив цитат, претпоставувам дека на долги и широко ќе го повторуваат низ сезонава, додека не откриеме за што се работи.
Вторава епизода за трошка ми беше поинтересна од првата, што е добар знак и дава ветување, бидејки првата се некако се вседуваше на упознавање со ликови и ситуации, сега малку по малку ги запознаваме и страданициве под површината.
D. Gibbons и саспект зиро :icon_ques Кој ли би можел да биде, и зашто мислам дека зиро всушност е лик кој веќе сме го запознале?!
И што беше со оној toilet humor?! Тотално невкусно и непотребно!

Во очекување на трета епизода...

Не знам дали некој примети дека нараквицата што ја исплете ќерка му на агентот тој прво си ја стави на раката а потоа ја фрли во оганот додека разговараше со жена му или јас не сум видел добро?

Не знам дали некој примети дека нараквицата што ја исплете ќерка му на агентот тој прво си ја стави на раката а потоа ја фрли во оганот додека разговараше со жена му или јас не сум видел добро?
Да, нормално. Фокусот на таа сцена баш беше свртен кон нараквицата, поради неговата желба да не се оствари иднината.

Да, нормално. Фокусот на таа сцена баш беше свртен кон нараквицата, поради неговата желба да не се оствари иднината.
Кога загина полицајката тогаш младиот агент виде дека тие што немале визија дека до тој датум ќе ги нема, сега ќе работат на тоа да ја спречат и смртта на младиот агент а дали ќе успеат во тоа ќе видиме?

Ова го пишува на Facebook fan страната на FlashForward:
Mark and Janis will introduce you to a man who claims to know exactly why the blackouts lasted "137 Sekunden"
:vozbud::vozbud::vozbud:
Мислам дека тој човек е Чарли од LOST

Новата епизода веќе е закачена на Zamunda :vozbud:

Денеска излезе 3 епизода.Се надевам Чарли од Lost ќе се појави во оваа и ќе видиме која е неговата улога.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom