FlashForward

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Морам да напоменам дека Марк иако е главен лик, многу ми е напорен, некако што знам, но можеби и ситуацијата со флешот го прави неговиот лик таков да биде :))...

Не се слагам, прерано е да се каже дека некој лик е напорен или не, сепак е трета епизода, мора подетално да се задржат на некои работи, а тоа ги прави за некого ликовите/ситуациите напорни.
Ќе видиме дали ќе го имаш истото мислење на крајот на сезоната, ако ја догледаш.

Не се слагам, прерано е да се каже дека некој лик е напорен или не, сепак е трета епизода, мора подетално да се задржат на некои работи, а тоа ги прави за некого ликовите/ситуациите напорни.
Ќе видиме дали ќе го имаш истото мислење на крајот на сезоната, ако ја догледаш.

Секако ќе ја догледам, ваква серија не се испушта. Колку серии изгледав овие месеци од интернет, па оваа да не ја симнам. Еднаш неделно е, не секојдневно.

Ако гледал некој Призон Брејк, нели ја имаше истата корица на книга „бирдс“...
Не ми се допадна финтата со умирањето на птиците, на Алфред Хичкок ме потсеќат.
Баш ме интересира како ќе го изрежират Д деј, сета таа гужва на настани ме тера да мислам дека нема да се случат.
И сеа некако ми изгледа дека флеш(ови) ќе има уште, само прашање на време е кога. Сепак не сум ногу сигурен, тоа ќе биде ептен збрка ако има пак.

Јас само се надевам дека серијава ќе се држи пристојно до крај, да не забегаат од темата како Изгубени иако и понатаму ме држат тие луѓе што за неколку месеци
ќе им дојде крајот :icon_neut...!

За мене има доста интересни флешови, онаа што работи со Марк нели трудна излезе дека ќе биде, па оној чија ќерка е мртва, навистина доста работи да се објаснуваат... но сепак малку по малку почнуваат да ги среќаваат ликовите од флешовите, значи дејството оди побрзо, супер :smir:

Ajде, премногу очекувате сите и сакате да ја адаптирате серијава по ваш вкус.
Lay back and enjoy the show, fellas.

Ако гледал некој Призон Брејк, нели ја имаше истата корица на книга „бирдс“...
Не ми се допадна финтата со умирањето на птиците, на Алфред Хичкок ме потсеќат.
Баш ме интересира како ќе го изрежират Д деј, сета таа гужва на настани ме тера да мислам дека нема да се случат.
И сеа некако ми изгледа дека флеш(ови) ќе има уште, само прашање на време е кога. Сепак не сум ногу сигурен, тоа ќе биде ептен збрка ако има пак.

Да, баш на книгата се замислив. Истата што ја имаше типот од СОНА.

Ме заразивте и почнав да ѓи гледам вака епизода по епизода а не како што практикував цела сезона одеднаш.

Како и да е првиве 3 епизоди се навистина одлични, се надевам дека нема да затупат со некакви теории од вселената или ептен релиѓиски.

Btw добро му беше она на Марк...Ние на светот му ја дадовме Бритни Спирс. :)

Чарлииииии!!! :vozbud:
Епизодава повеќе личеше на Grey's Anatomy :)

Доста морбидно почна though.
И примамлив крај, не очекував дека :spojler: ќе е вмешан со blackout-от.

Ех, а ја пак мислев дека Британците досега веќе го убија светот со нивниот лош хумор, али спремали и blackout они.

Се на се, нит ме интересира за самоубицата, ниту пак за глупата жена на Марк, а ни кинезот не е поинтересен.
Најлошата епизода досега дефинитивно, се надевам следните ќе бидат далеку поинтересни...

цела епизода за ова
како и што мислев таткото на детето е замешан со ова

ааа Никол :drk::drk::drk::drk::drk::drk:
Личи на адриана лима :)
Инаку, паметна плавуша ? конфјузд. Сепак, и неа и најдов лук-а-лајк
elena-dementieva.jpg

Ја изгледав првата епизода. Интересна серија. Ме зарази. Колку епизоди има излезено досега, да ги симнам за да ве стигнам со гледањето?

Ех, а ја пак мислев дека Британците досега веќе го убија светот со нивниот лош хумор, али спремали и blackout они.

Се на се, нит ме интересира за самоубицата, ниту пак за глупата жена на Марк, а ни кинезот не е поинтересен.
Најлошата епизода досега дефинитивно, се надевам следните ќе бидат далеку поинтересни...

Некое време веќе ја држат серијата досадна. Реално немаат интересни случки освен оние на крај ко ќе фрлат нешто за мислење. ваа епизода беше врв на безидејноста на тимот. Се надевам дека ќе има нешто екстра во следните епеизоди оти ќе оди јабана серијава

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom