FlashForward

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
So far so good.
Моментот кога му влегоа на типот у соба беше добар. Кажа нешто шо не го разбрав, нешто кажа 2 пати повеќе последиците...И сцената со Компјутерот у вода а имам видено некаде пред епизодата.

He who foresees calamities suffers them twice over.
Тој што предвидува несреќи, ги доживува дупло.

Логична изрека, кога ќе си ја видиш трагичната иднина, самиот ќе си ја предизвикаш со замарање за тоа, место да си кулираш... Широк спектар на сценарија во секој случај.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
И ова беше јако на крај... Додека мислеа дека личноста е жена... испадна дека... D. Gibbons is a bad man.

И ова беше јако на крај... Додека мислеа дека личноста е жена... испадна дека... D. Gibbons is a bad man.

a D. Gibbons мислам дека е старецот со белата коса, тој на ѕидот што има слика од него.
:)

Па
изгледа првиот „буден“, а мислам дека ќе се вика Симон
:pos:

А кој ќе биде па Чарли од Изгубени? -.-

Сеуште мислам дека не е тој негативецот. Као, на погрешно место во погрешно време.
Да се открие името на главниот негативец уште во втората епизода е глупо. Плус во контекст на дешавките, се открива дел по дел од таблата, па на ред идеше D. Gibbons oдносно старецот. :)

Moe мислење. :):)

a D. Gibbons мислам дека е старецот со белата коса, тој на ѕидот што има слика од него.
:)

Две личности (машко и женско) го носат истото презиме Gibbons, а различни им се имињата кои нели, секако почнуваат на D.

Жената веќе ја знаеме, која делува многу невино а ипак ја открија на крајот дека фактички, за време на блекаутот она, уствари зборела на телефон со "Suspect Zero".

Машкото беше во Utah, кај ја користеше "хакнатата" картица на слаткарката.

^Ја сфатив дека тој што беше во фабриката зборел со тој што беше на стадионот, не жената. Да беше жената сигурно немаше така да ја испратат.

Точно е тоа што го кажува ivan1real, компјутерџијата зборувал со тој на стадионот

Песната шо ја пееше девојчето кога си играа блекаут на почетокот, беше истата песна кога влегуваа во фабриката со куклите.Ова го приметив пошто беше титлувана песната кај мене.

Инаку, со каков титл гледате ? Јас англиски.

Абе ај, крајов беше безвезе, ебате cliff-hanger-от.
Па нормално дека е лош човек, ја застрела полицајкана.

Е сеа, почетокот се до средина беше интересна епизодава, понатаму малку повеќе отупе со детали кои и не ни се толку битни (освен ако не бидат во иднина, али ипак).
Инаку ова беше пример за најбезвезно користење на CG воопшто, голем курац хеликоптери и тенкови што направија да се движат низ градот, блеах.
Нека направеа која експлозија плус со тие пари :))

Не ми се чека до трета епизода, прилично интересно е ова.

Песната шо ја пееше девојчето кога си играа блекаут на почетокот, беше истата песна кога влегуваа во фабриката со куклите.Ова го приметив пошто беше титлувана песната кај мене.

Инаку, со каков титл гледате ? Јас англиски.
Да, да... и јас приметив дека е истата песна се разбира зашто и мене титлот ми беше на:
Да и јас гледав со англиски титл :)
Но мислам дека веќе треба да има и на српски :raz:

Абе ај, крајов беше безвезе, ебате cliff-hanger-от.
Па нормално дека е лош човек, ја застрела полицајкана.
Тој не може да е D. Gibbons пошто он умре кога ја застрела цајканката, што го спречува да биде виден во било каква смисла од девојчето во нејзината визија (освен ако е некој бесмртен као Џон Лок па ќе се врати во живот понатаму)

Но од кај знае девојчето за D. Gibbons, а истовремено го препозна и синот на љубовникот на мајка и :raz: Значи во моментот на blackout-от таа го видела во својата „иднина“, а истовремено била и со „повреденото дете“... Дали тие биле некаде заедно со D. Gibbons. Со оглед на тоа што „иднината“ се случува во 22 часот, би требало да се дома, така да и D. Gibbons би требало да биде со нив, што значи D. Gibbons се знае со овој љубовников на Оливија... не знам зашто, но типацов стварно ми изглеа ко да е замешан во нешто :raz:

Добар почеток на серијава нешо у стилот на 4400 и Херои,ама тешко дека ќе ја надмине Лост.Ама се си мислам ќе ја развлечкаат на преку 4-5 сезони и ќе заебат работа.
Пилот епизодата има гледаност од 12 милиони,а втората 10 милиони.:toe:
Како и да е не ми е во приоритетни серии.Ама за да пополнит време до големиот месец јануари(Лост и 24) е супер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom