Corvus
Latrodectus
- Член од
- 24 јануари 2011
- Мислења
- 4.002
- Поени од реакции
- 15.328
Стинг беше супер филм. Многу смешен, и паметен истовремено. И јас не сакам филмови со гангстери и мафиози и слично, ама сакам филмови со местенки, сплетки, и како што вели насловот, стингови. А овој филм, влече повеќе кон второто отколку кон првото. Имаше доста харизма во филмов, и ликовите беа неверојатни, исто како и глумата особено од страна на Пол Њуман. Омилена сцена можеби ми беше во возот кога играа карти и глумеше дека е пијан. Нешто слично изведе 30 години подоцна и Бред Пит во една од неговите улоги. Ама Пол Њуман ептен неверојатно го изглуми пијанството и целата сцена ми беше ептен забавна. На крај мислев дека ќе се картаат пак, ама сепак бев грешка. Ми се допаѓа што до самиот крај не бев сигурна дали ФБИ-то беше вистинско или наместено, и цело време се премислував.
Во секој случај многу симпатичен, забавен и одличен филм, особено за фанови на Оушн трилогијата и сличните филмови, од кои што сум и јас.
8/10
Во секој случај многу симпатичен, забавен и одличен филм, особено за фанови на Оушн трилогијата и сличните филмови, од кои што сум и јас.
8/10