Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Честитки за Зоки , прво место во категорија до 85 килограми во Бугарија на European Men’s BB and CBB Championships .
![]()
Ај да видиме нешто за сериите некако чидно али никој нема прашано или напишано. Еве јас да прашам, јас вежбам вака за одделните групи на мускули.
Бицепс - 8 серии
Трицепс - 10 серии
Рамо - 12 серии
Гради - 14 серии
Грб - 16 серии
Нозе - 20 серии
Кое е вашето мислење, ок ли е вака треба ли негде да додадам или да одземам пишете кој е вашиот број на серии за одделни мускулни групи.
вежбаш за дефиниција, за маса или за сила??
Значи јас би рекол прво зависи колку време вежбаш која ти е целта па според тоа треба да се направи програма колку серии колку пауза итн...
Брат а да почнеш да трчаш ? ем побрзо ке набиеш кондиција ем побрзо ке ослабеш ?
No pain no gain !
пс:
Боли клипов ...
За маса вежбам, иначе година дена вежбам во теретана а претходно година дена дома вежбав.
не си прочитал добро ..не сум машко за да сакам плочки, туку имам вишка стомак, сеа за пред лето сакам да ми е рамен![]()
Па трчај бе девојче прави кардио вежби, неможе да биде попросто.
викат со трчање, имаш добра кондиција ..али г`зот ти се смалува.. :S
а баш си го сакам ваков ко шо ми е
така да, трчање отпаѓа ..др неш?
порано праев стомачни, по 50 на ден .. 2 недели така, и немаше ништо фајда ..пак си имаше салце :/
--- надополнето ---
пс: веќе 2 дена јадам само корнфлекс .. ништо друго ..
Не ја право оваа грешка молимте.Јаде си скоро се.Немој само една иста работа секој ден да јадеш.Намали со леб(по можност и воопшто не го јаде) и благо никако.А и за 2 недели ништо неможеш да направиш.Премногу мал период ти е тоа.порано праев стомачни, по 50 на ден .. 2 недели така, и немаше ништо фајда ..пак си имаше салце :/
--- надополнето ---
порано праев стомачни, по 50 на ден .. 2 недели така, и немаше ништо фајда ..пак си имаше салце :/
--- надополнето ---
--- надополнето ---