Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Честитки за Зоки , прво место во категорија до 85 килограми во Бугарија на European Men’s BB and CBB Championships .
![]()
Ај да видиме нешто за сериите некако чидно али никој нема прашано или напишано. Еве јас да прашам, јас вежбам вака за одделните групи на мускули.
Бицепс - 8 серии
Трицепс - 10 серии
Рамо - 12 серии
Гради - 14 серии
Грб - 16 серии
Нозе - 20 серии
Кое е вашето мислење, ок ли е вака треба ли негде да додадам или да одземам пишете кој е вашиот број на серии за одделни мускулни групи.
вежбаш за дефиниција, за маса или за сила??
Значи јас би рекол прво зависи колку време вежбаш која ти е целта па според тоа треба да се направи програма колку серии колку пауза итн...
Брат а да почнеш да трчаш ? ем побрзо ке набиеш кондиција ем побрзо ке ослабеш ?
No pain no gain !
пс:
Боли клипов ...

За маса вежбам, иначе година дена вежбам во теретана а претходно година дена дома вежбав.
не си прочитал добро ..не сум машко за да сакам плочки, туку имам вишка стомак, сеа за пред лето сакам да ми е рамен![]()
Па трчај бе девојче прави кардио вежби, неможе да биде попросто.

викат со трчање, имаш добра кондиција ..али г`зот ти се смалува.. :S
а баш си го сакам ваков ко шо ми е
така да, трчање отпаѓа ..др неш?
.
.
.порано праев стомачни, по 50 на ден .. 2 недели така, и немаше ништо фајда ..пак си имаше салце :/
--- надополнето ---
пс: веќе 2 дена јадам само корнфлекс .. ништо друго ..
Не ја право оваа грешка молимте.Јаде си скоро се.Немој само една иста работа секој ден да јадеш.Намали со леб(по можност и воопшто не го јаде) и благо никако.А и за 2 недели ништо неможеш да направиш.Премногу мал период ти е тоа.порано праев стомачни, по 50 на ден .. 2 недели така, и немаше ништо фајда ..пак си имаше салце :/
--- надополнето ---

.Презадоволен од мојот успех околу намалување на килограмите сакам да прашам дали би били добро сега да земам некој топач за уште побрзо да продолжам со топење на салото или да си продолшам и како до сега????????порано праев стомачни, по 50 на ден .. 2 недели така, и немаше ништо фајда ..пак си имаше салце :/
--- надополнето ---
.
. Ќе ти треба многу ригорозен тренинг и тешка диета за 2 недели да стопиш сало ама не ти ја препорачувам затоа што нема да имаш траен ефект а ќе го замориш екстремно оргазнизмот.
) ама ако си запнала терај само не ти е воошто здраво а уште помалку умно
.порано праев стомачни, по 50 на ден .. 2 недели така, и немаше ништо фајда ..пак си имаше салце :/
--- надополнето ---