Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
колку би ми земал личен тренер да дојде со мене во теретана и да ми направи исхрана со испланиран распоред за неколку месеци однапред

дали кросфит е најдобар почеток за аматер кој почнува со симнување на килажа или подобра опција е класична фитнес теретана.
Според мое мислење, како за почеток, со добра мотивација и волја, можеш слободно да се потпреш на читање и совети од вештачка интелигенција. Нема потреба од тренер. Гемини ќе ти даде подобри совети и план за исхрана од некој тренер.

колку би ми земал личен тренер да дојде со мене во теретана и да ми направи исхрана со испланиран распоред за неколку месеци однапред

дали кросфит е најдобар почеток за аматер кој почнува со симнување на килажа или подобра опција е класична фитнес теретана.
Цената зависи од бројот на тренинзи во неделата. Очекувај цени од 7К месечно за 3 пати неделно. Колку повеќе тренинзи во неделата, толку поскапо е.
За исхраната, зависи од тренерот. Дел од нив нудат план за исхрана како дел од самиот пакет, дел од нив го нудат како посебна, платена услуга. Најдобро е да си прашаш однапред.

сега правев со еден муабет. 10,000 е услуга на познат тренер во Скопје Во услугата вклучува заедно 10 пати во месец, посебна исхрана исто програм.
Членарина за теретана треба да си платиш посебно.
Заедно му е 200 евра од месец
добар бизнис

Back
На врв Bottom