Ska Maniac
Бараба
Тоа воук дувло е поодвратно дури и од бумерскион кринџ наречен фејзбук.Овај форум е побетер од редитот
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа воук дувло е поодвратно дури и од бумерскион кринџ наречен фејзбук.Овај форум е побетер од редитот
Според мое мислење, како за почеток, со добра мотивација и волја, можеш слободно да се потпреш на читање и совети од вештачка интелигенција. Нема потреба од тренер. Гемини ќе ти даде подобри совети и план за исхрана од некој тренер.колку би ми земал личен тренер да дојде со мене во теретана и да ми направи исхрана со испланиран распоред за неколку месеци однапред
дали кросфит е најдобар почеток за аматер кој почнува со симнување на килажа или подобра опција е класична фитнес теретана.
Цената зависи од бројот на тренинзи во неделата. Очекувај цени од 7К месечно за 3 пати неделно. Колку повеќе тренинзи во неделата, толку поскапо е.колку би ми земал личен тренер да дојде со мене во теретана и да ми направи исхрана со испланиран распоред за неколку месеци однапред
дали кросфит е најдобар почеток за аматер кој почнува со симнување на килажа или подобра опција е класична фитнес теретана.
добар бизниссега правев со еден муабет. 10,000 е услуга на познат тренер во Скопје Во услугата вклучува заедно 10 пати во месец, посебна исхрана исто програм.
Членарина за теретана треба да си платиш посебно.
Заедно му е 200 евра од месец