- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
За нозе во домашни услови ова е добра вежба
Фала многу,за информацијата.Јас кога го пиев ми беше кажано дека се пие само во денови на тренинг, во денови кога немаш тренинг се зема една лажичка насабајле, а друга 12 часа покасно.
Ама ако веќе одиш до GetReady да го купиш сигурен сум дека таму ќе те информираат подобро.
Општо околу тој креатин многу пати е спомнато во темава (за монохидратот)
Еве ти пост од Gjoroski, што тој вели за креатинот. Прочитај го внимателно.
Овдека имаш буквално се за мускулните групи и како се изведуваат вежби за истите.
Зависи на какво комбинирање мислиш.Фала многу,за информацијата.
Само уште нешто,со што се комбинира овој креатин??
Не заслужуваш одговор зошто премногy си напет, но чисто за другите да не се водат по твоево мислење.зошто не кофеин со креатин?? кикс...
ок ако сум премногу напет немора да дискутирам и недај боже да се водат другите по мое мислење... у секој случај "Ignorance is bliss"Не заслужуваш одговор зошто премногy си напет, но чисто за другите да не се водат по твоево мислење.
[/url]
'Едно прашање, за аматери +45 ако не ви е тешко.
Одмарав пола година главно ради повреда кај препони и лошо изместување на рамо. Претходно правев кардио точак 12-15 минути па една м. група па кардио лента 10-12 минути и немав посериозни проблеми со кондицијата. Сега правам 2 групи и не можам кардио да заокружам ни на 5 минути, немам сила. Дали не е лошо да земам грст суво грозје или слично пред кардиото? Или банана, маџун. Некој таков совет за нешто да ми покачи енергија за уште 15 тина минути.
Од додатоци користам само веј изолат.
Диши чавеа[video]http://www.break.com/index/bicep-curl-fail-2059969[/video]
Малце да се насмееме
Некој да ми даде линкче за правилна исхрана, со сите битни работи, како и табела за калории, ако е на мак ќе биде супер али може и на англиски.
Иако не сум упатен многу во тој свет, но според кардио тренинзите важи правилото... додека не се испотиш убавоБарам по ова темиве не можам да најдам некоја која ми е соодветна за прашањево па ајде да си ја пробам среќата овде.
Сакам да почнам да возам ролери, ем за кондиција, ем за да симнам некое кило. Е сега ме интересира колкава минутажа е доволна за да се постигне тој ефект, со напомена дека одамна немам возено ролери макар што на времето цепав и тоа доста километража со нив. Значи со колкава минутажа да започнам?